2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره از کجای لباس پوشیدن ایراد بگیره،اگر از تکراری پوشیدن یا اینطور چیزا باشه میشه گف منم هم نظرم باهات بریم چند دست لباس جدید بگیریم تکراری نپوشم،اگر به پوشیده و باز بودن لباس گیر بدن که موقع خرید خودشونم بودن مشگلی بود اونموقع باید میگفتن 

هیچی عادت میکنم و ب حرفاش، گوش نمیدم مثل من ککمم نمیگزه از بس گفته عادت کردم هرچی دوست داشته باشم میپوشم بعضی وقتا هم ب حرفاش گوش میدم

سکوت سرشار از ناگفته هاست
مثلا چی بگه

مثلا بگه فلان لباس رنگش جیغه

فلان لباست جذبه 

فلان لباست نازکه 

لباست کوتاهه 

در صورتی که من موقع بیرون رفتن خیلی حواسم هست لباسم بد نباشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بستگی داره از کجای لباس پوشیدن ایراد بگیره،اگر از تکراری پوشیدن یا اینطور چیزا باشه میشه گف منم هم ن ...

نه به تکراری بودنش گیر نمیده ولی دائم میگه لباست اینجوریه لباست جلب توجه میکنه درصورتی که نه لباسام تنگ و کوتاه هست نه رفتاری دارم که باعث جلب توجه بقیه بشه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

نه به تکراری بودنش گیر نمیده ولی دائم میگه لباست اینجوریه لباست جلب توجه میکنه درصورتی که نه لباسام ...

مگه باهم لباس نمیخرین؟یا لباساییک میگیرین و قبل بیرون پوشیدن نمیبینه؟ب

هیچی عادت میکنم و ب حرفاش، گوش نمیدم مثل من ککمم نمیگزه از بس گفته عادت کردم هرچی دوست داشته باشم می ...

منم یه مدت برام مهم نبود اما یه چند روزه خیلی بیشتر شده این حرفاش دلم نمیخواد دیگه باهاش بیرون برم

بهش میگم بیا بریم باهام خرید تا بفهمم چه لباسی مد نظرته

باهم میریم اولش چیزی نمیگه تو خیابون که میریم یادش میفته 

مگه باهم لباس نمیخرین؟یا لباساییک میگیرین و قبل بیرون پوشیدن نمیبینه؟ب

باهم میریم بعد تو خیابون یادش میفته

منم یه مدت برام مهم نبود اما یه چند روزه خیلی بیشتر شده این حرفاش دلم نمیخواد دیگه باهاش بیرون برم

والله بخدا مال منم منم انگار ن انگار میگم خودت برو برام بخر ببینم چی میخری ی من باهات نمیام خودت برو اینقد بگو تا بهت عادتت کنه ولش کن بابا خودت رو اذیت نکن بیخخخی 

سکوت سرشار از ناگفته هاست