2777
2789
عنوان

حراست دانشگاه

520 بازدید | 16 پست

من دیروز با مانتو رفتم دانشگاه مانتومم بلند تا زانو رنگشم سبز تیره جلو بسته هم بود حراست گفت مانتویی تنتون کنین که با فرهنگ شهرتون مطابقت داشته باشه😑 من قبلا چادر سرم میکردم میرفتم اون روز چون کنفرانس داشتم و همچنین تصمیم گرفته بودم از این به بعد با مانتو برم مانتو پوشیدم 

حالا میبینم با چادر برم بهتره 

تا حالا حراست به شما گیر الکی داده

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

دانشگاهتون باید چادر سر کنید؟ اگر اینچنین هست که حداقل تو دانشگاه چادری باش

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا. من چادری بودم اوایل. یه دفه بهم حراست بهم گفت چادرتو بگیر پایین تر جلوشو

گفت دانایی که گرگی خیره سر  هست پنهان در نهاد این بشر؛ هر که گرگش را در اندازد به خاک رفته رفته میشود انسان پاک  هر که با گرگش مدارا میکند   خلق و خوی گرگ پیدا میکند؛  در جوانی جان گرگت را بگیر وای اگر این گرگ گردد با تو پیر!!!          

یکی گفته بود که یه شلوار زخمی پوشیده بود بعد حراست مجبورش کرد بدوزش😂😂😂😂

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
دانشگاهتون باید چادر سر کنید؟ اگر اینچنین هست که حداقل تو دانشگاه چادری باش

بایدی نیست ولی رشته ما همه چادر سر میکنن جز یک نفر 

فقط هم چهارشنبه و پنجشنبه کلاسه

یکی گفته بود که یه شلوار زخمی پوشیده بود بعد حراست مجبورش کرد بدوزش😂😂😂😂

گیرای الکی میدن بخدا وگرنه مانتوی من از نظر همه هم بلنده هم تنگ نیست

بایدی نیست ولی رشته ما همه چادر سر میکنن جز یک نفر  فقط هم چهارشنبه و پنجشنبه کلاسه

من خودم فرهنگیان میخونم چادر اجباره.اگر برای شما باید نیست که خب سر نکنید نمی‌دونم چرا حراست گیر داده ولی خب سعی کن خیلی حراست زوم نکنه روی شما 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍