2777
2789
عنوان

بچش مشکل داره

87 بازدید | 9 پست

میشه دعا کنید سالم بدنیا بیارش

دوستم اضطراب داره مامانش خیلی انرژی منفیه همش میگه بریم بیرون بیاریمش نازا که نیستی یکی دیگه میاری ..اصا نمیتونه درک کنه که شیش ماهه مادره دلبسته ی بچشه من واقعا برگام میریزه بااین حرفای شاخ دارش

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

در واقع ابش زیاده فقط

اینقدانرژی منفی زیاده که تنگ نفس میگیره

همش مادرش میگه اون بوقتش نمیرسه نافش دورش میپیچه ریه هاش کامل نمیشه الکی پول خرج نکن لباس حاملگی هم نخر ..ذوقشو کور میکنه

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

خو اگه بچه مشکل دار باشه که مجوز سقط میدن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خو اگه بچه مشکل دار باشه که مجوز سقط میدن

نه دکتر گفته استراحت کن نهایت مشکلی که پیش میاد اینه که زودتراز وقتش کیسه پاره میشه و بچه رو میزارن توشیشه

وا چخبرشه مادرش همش یه کیسه ابه ک زودتر پاره میشه همه دوس دارن زودتر زایمان کنن البته ۳۶ هفته به بعد ...

اخه این الان ۲۷ هفتس 

بوضوح دیدم از وقتی رفته خونه مامانش شکمش بزرگ تر میشه بدون اینکه بچه وزنش زیاد شه و مطمئنم از استرسه

اخه این الان ۲۷ هفتس  بوضوح دیدم از وقتی رفته خونه مامانش شکمش بزرگ تر میشه بدون اینکه بچه وزن ...

وای! خب چطور فهمیدی شاید خود بچس ک وزنش زیاد میشه!

۲۷ هفته نههه زوده زوده. حداقل ب ۳۴ برسونه. بگو بره خونش استراحت کنه اطلاعاتشو برا ابش ببره بالا تا یک ماه ونیم بگذره

..
وای! خب چطور فهمیدی شاید خود بچس ک وزنش زیاد میشه! ۲۷ هفته نههه زوده زوده. حداقل ب ۳۴ برسونه. بگو ب ...

همش دکتر میره و سونو انجام میده..دکترا گفتن بااستراحت حله ولی میگن دلیلش مشخص نیس کشف نشده

همش دکتر میره و سونو انجام میده..دکترا گفتن بااستراحت حله ولی میگن دلیلش مشخص نیس کشف نشده

خداکریمه. بهتره بره خونش استراحت کنه فیلمو اینا ببینه تا بگذره. دوستم ۳۰ یا ۳۱ هفته زایمان کرد اورژانسی ولی بچه تا ۲۶ هفته فقط رشد کرده بود . تونست زنده بمونه ولی خب تاالان ک فک کنم یکسالشه مشکلات تنفسی داره. البته هرجنینی نمیتونه تو این هفته ها زنده بمونه باید مراقب باشه دوستت

..
خداکریمه. بهتره بره خونش استراحت کنه فیلمو اینا ببینه تا بگذره. دوستم ۳۰ یا ۳۱ هفته زایمان کرد اورژا ...

خدا رحم کنه😭