2821
2789

پیجش اینه برا من دفع کرد خیلی حالم عوض شد

doa_telesm200

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیگه سراغتون نیومد؟؟

نه،  اصلا خواب نداشتم،  افکارم خیلی داغون بود،  الان خیلی ارومم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

سلام منم چندسااااال با این مشکل دست و پنجه نرم کردم خیلیم این طرف و اون طرف رفتم اما هیچ سودی نداشت ی مدت ولم میکرد باز میومد باید اشتیاقی ک بهش داری رو از بین ببری من هم همزادمو میدیدم هم جنی ک عاشقم بود بای عالمه دیگ ک باهم توپ بازی میکردن و منم اذیت میکردن و خیلی چیزا ک اگر بگم بقیه فک میکنن توهمه ولی اگر واقعا همزادتو دیدی میفهمی من چی میگم هیچ دعایی نگیر چون بدتر میشه از من ب تو نصیحت

سلام منم چندسااااال با این مشکل دست و پنجه نرم کردم خیلیم این طرف و اون طرف رفتم اما هیچ سودی نداشت ...

واییی تروخدا میشه توضیح بدی دقیقا باید چیکار کنم میاد تو خوابم الان چند روزه میگه بامن دوست شو خیلی میترسم بخدا 

چندوقت راحت شدی؟  

یک ماه بعدش

واییی تروخدا میشه توضیح بدی دقیقا باید چیکار کنم میاد تو خوابم الان چند روزه میگه بامن دوست شو خیلی ...

ب جایی میرسی ک خودت ازش میخای خودشو نشونت بده اشتیاقتو از بین ببر از ته دلت بخا ک بره نترس من حتی کنار شوهرمم ک بودم بغلم میکرد اصلا دوست نشو و هیچی علاقه ای از ته دلت نشون نده همش بخواه که بره