2777
2789
عنوان

کمک اضطراری

101 بازدید | 4 پست

دو تا النگو برای دخترم خریدم قبل عید ،موقع خرید فروشنده دو تا النگو  باوزن متفاوت بهم داده یکی از النگوها خیلی راحت قور شده بعد یک ماه حتی شکسته ،بهشون هم مراجعه کردم قبول نمیکنن که کلاهبرداریه کارشون .بنظرتون میشه کاری کرد که ضررم جبران بشه،ممنون میشم راهنمایی کنین اونایی که تجربه دارن

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟     اول تو ببین قلب کسی را نشکستی...؟       اینگونه چرا در پی اثبات خداییم! ؟                               همسایه ی ما گشنه و ما سیر بخوابیم...!؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب عزیزم النگو اینجوریه دیگه مگه لوازم خونگیه ضمانت داشته باشه باید مواظبت میکردی دیگه

اگه یه لنگه بود میشد گفت به مواظبته ،کاملا معلومه به خاطر جنسشه

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟     اول تو ببین قلب کسی را نشکستی...؟       اینگونه چرا در پی اثبات خداییم! ؟                               همسایه ی ما گشنه و ما سیر بخوابیم...!؟
نه نمیشه ،موقع خرید باید دقت میکردین 

آره انگار،تجربه شد برام