2777
2789
عنوان

نداشتن تهوع

165 بازدید | 14 پست

سلام خوبین خدا کنه بیدار باشین …😥 من دیروز اومدم شمال سونو از همون دیروز حالت تهوع که داشتم دیگه ندارم سونو هم کفت خدارو شکر بچه تپش قلبشو دید

به نظرتون امروز دوباره برم سونو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب نداره عزیزم تهوع بارداری همینه یه روز داری یه روز اصلا نیست من اینجوری بودن یه هفته حالم خوب بود دوباره چند روز تهوع داشتم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عیب نداره عزیزم تهوع بارداری همینه یه روز داری یه روز اصلا نیست من اینجوری بودن یه هفته حالم خوب بود ...

خیلی ترسیدم خواستم با این گکه دیشب ضربان قلبشو دیدم باز امروز برم سونو اخه هفته ۶ ام و کمی استرس دارم

خیلی ترسیدم خواستم با این گکه دیشب ضربان قلبشو دیدم باز امروز برم سونو اخه هفته ۶ ام و کمی استر ...

نگران نباش همینه دیگه تازه من تا ۹ هفته اصلا تهوع نداشتم بعد ۹ هفته شروع شد 

اصلا تهوع به حال بچه و سلامتی اون ربطی نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نگران نباش همینه دیگه تازه من تا ۹ هفته اصلا تهوع نداشتم بعد ۹ هفته شروع شد  اصلا تهوع به حال ...

نمیخوام حس بد اینجا بنویسم چون از بس تو این تایپینگا اتفاقای بد نوشتم خودم دوس ندارم بنویسم اما دو سال پیش سر همین که بهم گفتن قطع شدن تهوع طبیعیه تو غربالگری اول فهمیدم بچه از هفته ۸ دیگه قلبش نزده اون موقعم علائمم قطع شده بود و بی توجه بودم

نمیخوام حس بد اینجا بنویسم چون از بس تو این تایپینگا اتفاقای بد نوشتم خودم دوس ندارم بنویسم اما دو س ...

انشالله خدا برای هیچکس پیش نیاره من این سری دارو مصرف میکنم و توکل کردم بخدا اما بازم حساسم سر علائم

نمیخوام حس بد اینجا بنویسم چون از بس تو این تایپینگا اتفاقای بد نوشتم خودم دوس ندارم بنویسم اما دو س ...

اخه یه بار اونجوری شده آن شالله دیگه نمیشه ولی من خودم همینجور بود کلا یه روز داشتم یه روز اصلا اصلی از تهوع نبود بچمم سالمه الان جلوم داره بازی میکنه 

سوره حجرات بخون برای حفظ جنس از خطرات اینجوری خوبه من هروقت استرس میگرفتم میخوندم

خدا حفظش کنه برات عزیزم

ممنون به همچنین ان شاالله سالم بغلش کنی

منم اینجوریم میبینی توهفته یه روزش اصلا تهوع ندارم باخودم میگم شایدچیزیش  شده باشه دوباره روزبعدشروع میشه...شما بخاطریه روزنگران نباش اگه دیدی روزای بعدی هم تهوع نداشتی اونموقع سونوبده گلم انشاا...ک مشکلی نیس