2789
عنوان

سونوگرافی

104 بازدید | 10 پست

سلام ۶هفته ام هست و قلب جنین تشکیل شده اما تو سونو هماتوم ساب ۷×۶ در دیواره خلفی چپ مشاهده شده و کانال سرویکس بسته بوده و طول آن از طریق آندومینال۳۲ هست

دکترم بهم شیاف داد اما من رو خیلی ترسوند کسی هست تجربه داشته باشه؟

عزیز عادیه وضعیتت 

اون هماتوم زیاد در بارداری پیش میاد که خودش جذب میشه با استراحت و شیاف سر وقت 

طول سرویکس هم خوبه عالیع عزیز همه چیزت

اگه دکترت استرس بهت میده فورا عوضش کن 

دکتر من در ۶ ۷ هفته بودم گفت ۸۰ درصد این نمیمونه 

سریع دکترت رو عوض کردم 

الان پسرم کنارم خوابه شکر خدا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا شیاف گذاشتم از ۲روز پیشم که متوجه شدم دل درد دارم یا حس پریود و ترشح سفید پیدا کردم

حتما دکترم عوض میکنم چون گفت نگهش میداری؟اوضاعت خوب نیست....

آخه من ی دختر ۱۴ماهه دارم قبل دخترم ۲تا سقط خیلی میترسم باز درد سقط تکرار شه

من هماتوم داشتم همراه خونریزی، تا هفته ی دوازده هم بود ، بعدش رفع شد.فقط استراحت مطلق داشته باش توالت فرنگی استفاده کن و زور نزن ، حمام گرم استفاده نکن تندی خودتو بشور بیا بیرون ، سنگین بلند نکن ، نزدیکی نداشته باش، شیاف هاتم استفاده کن ان شاالله سونوی بعدی رفع میشه

والا شیاف گذاشتم از ۲روز پیشم که متوجه شدم دل درد دارم یا حس پریود و ترشح سفید پیدا کردم حتما دکترم ...

ترشح سفید بدون بو ورنگ که عادیه تا اخر بارداری

استراحت کن هیچی نمیشه

من هماتومم خیلی بزرگ بود حتا خونریزی شدید کردم

دکترا گفتن احتمالن سقط میشه ولی خداروشکر دو سه هفته دیگه موعد زایمانم

استرس بیخود نگیر

همه چیز دست خداست

من هماتوم داشتم همراه خونریزی، تا هفته ی دوازده هم بود ، بعدش رفع شد.فقط استراحت مطلق داشته باش توال ...

دختر ۱۴ماهه دارم نمیشه استراحت مطلق کرد اما تلاشم دارم میکنم

کارای خونه بخصوص جاروبرقی کلا بیخیال شو ، اصلا بزار کثیف باشه دخترتم بغل نکن بشین کنارش . این روزا ه ...

دعام کنید لطفا

خیلی دلم میخواد ی پسر سالم و صالح هم داشته باشم