2821
2789
عنوان

تولدمه...🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 26 پست
تولدت مبارک عزیزم  بهترینارو برات آرزومندم انشالله خنده همیشه مهمون لبات و سلامتی مهمون زندگیت ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت ❤❤❤❤

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مبارک باشه 

انشاالله بهترینا براتون رقم بخوره

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
مبارک باشه  انشاالله بهترینا براتون رقم بخوره

ممنونم به امید خدا💗

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
مبارک مبارک تولده عید شما مبارک😂

تولد رندم هست الان یهو یادم افتاد ۲۱سالم شد روز تولدمم ۲۱مه به نظرم جالب اومد😌😂 رندیو میبینی😎

ممنون عزیزم مرسی😍🥺

تولد رندم هست الان یهو یادم افتاد ۲۱سالم شد روز تولدمم ۲۱مه به نظرم جالب اومد😌😂 رندیو میبینی😎 مم ...

بابا لاکشششششری😎😎ایشالله تولد ۱۲۱ سالگیت گلم .😘

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
بابا لاکشششششری😎😎ایشالله تولد ۱۲۱ سالگیت گلم .😘

اررره🤣ممنوننننن😂