2777
2789
عنوان

تولدمه...🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 26 پست
تولدت مبارک عزیزم  بهترینارو برات آرزومندم انشالله خنده همیشه مهمون لبات و سلامتی مهمون زندگیت ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت ❤❤❤❤

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون ژینا🌈

🤍🦋

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مبارک باشه 

انشاالله بهترینا براتون رقم بخوره

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
مبارک باشه  انشاالله بهترینا براتون رقم بخوره

ممنونم به امید خدا💗

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
مبارک مبارک تولده عید شما مبارک😂

تولد رندم هست الان یهو یادم افتاد ۲۱سالم شد روز تولدمم ۲۱مه به نظرم جالب اومد😌😂 رندیو میبینی😎

ممنون عزیزم مرسی😍🥺

تولد رندم هست الان یهو یادم افتاد ۲۱سالم شد روز تولدمم ۲۱مه به نظرم جالب اومد😌😂 رندیو میبینی😎 مم ...

بابا لاکشششششری😎😎ایشالله تولد ۱۲۱ سالگیت گلم .😘

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
بابا لاکشششششری😎😎ایشالله تولد ۱۲۱ سالگیت گلم .😘

اررره🤣ممنوننننن😂