2777
2789
عنوان

نظرتون بگو ...

106 بازدید | 22 پست

شما اگه مادر و پدر خوب نداشتین بچگیتون کلا با کتک دعوا بگذره عروس بشین ولتون کنن ۴ سال بگذره ازتون کوچکترین خبری نگیرن

بعد

شوهرتون نسبتاًخوب باشه ولی کم پیش بدبختر از خودت باشه 

بعد 

به زور زندگیتونو جمع کنین امیدوار باشین خدا درست میکنه 

بعد 

تو اون اوج که بخوای خوشحال باشی ولی بفهمین حق پدر و مادر شدن ندارید چون خرج دکتر بالاست نمیتونی جور کنی

خلاصه سرنوشتم 

چیکار میکنید

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی خو پدر مادر نمیشم چه بدونم بچه به سرپرستی میگیرم 

مگه سرپرستی گرفتن بچه اسونه

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
خیلی سخته جای تو بودن🙂

بخدا ۲۲ سال از سنم داره میگذره کوه دردم خسته شدم

دعا میکنم بلکه معجزه بشه خدا بده من اینقدر دیدم افرادی که بچه دار نمیشدن از نظر دکتر یهو معجزه شده بچه دار شدن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ب معنای واقعی بمیرم برات🙂

خدانکنه فقط آرزو کن هیچکس به درد من مبتلا نشه 

اخه یک دختر خیلی به مادر و پدر نیاز داره

خدانکنه فقط آرزو کن هیچکس به درد من مبتلا نشه  اخه یک دختر خیلی به مادر و پدر نیاز داره

میدونم چشم. برات دعا میکنم هرچه زودتر ب بهترین جایگاه ب عمیق ترین خوشبختی با یه کوچولوی ناز تو بغلت برسی ... الهی آمین♥️

تو که انتخاب پدر و مادرت دست خودت نبوده چرا شوهرتو درست انتخاب نکردی؟

وقتی میخواستن به کسی که ۱۲ سال از من بزرگتر بود بدنم 

پس بهترین راه انتخاب کسی بود که دوستش داشتم دوست داشته 

ولی امان از دست روزگار نمیزار اب خوش از گلومون بره پایین که اجی

میدونم چشم. برات دعا میکنم هرچه زودتر ب بهترین جایگاه ب عمیق ترین خوشبختی با یه کوچولوی ناز تو بغلت ...

مرسی عزیزم 

منم دعام میکنم ایشالله سفید بخت بشی