2777
2789

چه کاری ازمون برمیاد ؟؟؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته؟

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
واقعا😐😐

بخداااااا.

عصری شهر ما روغن پیدا نمیشد تو فروشگاه همه رو خریدن چون قیمتش۱۰۰هزار بود

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....

از امشب گرون شده اونطوری ک من شنیدمـ

مرغ کیلویی 64  از این به بعد باید کوفت بخوریم 

بعدم از غصه بمیریم راحت شیم

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
قلبم دردگرفته به خدا چه خبره  همینجاهم میخوایم یکم دردو دل کنیم فوری قفل میکنن

اره بخدا یعنی من ی هفته چشامو کور کنم با گوشی حقوقم ۶۰۰ بدم ی روغن ی تخم‌مرغ بخرم آخه این عدالته🙂

از امشب گرون شده اونطوری ک من شنیدمـ مرغ کیلویی 64  از این به بعد باید کوفت بخوریم  بعدم ...

اره دقیقا امشب گرون کردن لیست قیمتها اومد

اره بخدا یعنی من ی هفته چشامو کور کنم با گوشی حقوقم ۶۰۰ بدم ی روغن ی تخم‌مرغ بخرم آخه این عدالته🙂

خیلی خودش درست کنه 

بعد میگن چرا جوونا دزد شدن چرا معتاد شدن 

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺