2777
2789
عنوان

مزاحمت یه دکتر

1833 بازدید | 43 پست

چند سال پیش که تازه ازدواج کرده بودم یکی زنگ زد خونمون یه آقایی بود که به صداش میخورد نه جوون باشه نه پیر.گفت من از درمانگاهی که آزمایش ازدواج دادید تماس گرفتم ما یه طرح آمارگیری داریم زنگ میزنیم به خانواده ها آمار میگیریم.خیلی مودب حرف میزد اسم منو شوهرمو گفت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قد و وزن پرسید گفت روش جلوگیریتون چیه.منم کم سن بودم اینم بگم اولش گفت دکتر فلانی هستم

تورو خدا تند تند بنویس یاز نپرسی هستین بگم بقیشو. خیلی خز شده این جمله

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

چه ساده بودی تو 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
گفت در هفته چند بار رابطه دارید قصد دارید کی بچه دار بشید گفتم این سوالات شخصی رو برای چی بلید جواب ...

راست میگه الان همین سوالات جزء آماره و جزء سامانه سیب پزشکه . ولی خب ما پزشکمون آقا هست خودمون میپرسیم.دکترمونم بیکار نیست دونه دونه زنگ بزنه

راست میگه الان همین سوالات جزء آماره و جزء سامانه سیب پزشکه . ولی خب ما پزشکمون آقا هست خودمون میپرس ...

چه آمار مسخره ای، مثلا تهش قراره با این آمار چکار کنن؟

.