2777
2789
عنوان

کمکم کنید

64 بازدید | 3 پست

سلام من ۵ سال با نامزدم ک به شدت شکاک سخت گیر تعصبیه هسم منو هر یک ساعت چک میکنه مدام از ۸ صب تا ۱ شب در ارتباطیم ویدوکال و ۴ سال اول میشد گاهی بپیچه تلفن جواب نده و بعد ۴ روز اشتی کنیم اونم ۳ ماهی یه بار پیش میومد و رابطه زناشوی داشتیم ولی نه اونجور ک ب دلخواه ایشون باشه کامل بعد ۴سال رابطه زناشوی عالی شد جدی شدیم و ایشون دیگه به هیج وج توی یک سال نپیچوند جز یه روز ک اونم مطمعن بود من پیش خانوادمم نمیتومم جای برم مچش گرفتم بایه زن متاهل بچه دار ۵ ساله در رابطس اون خانم منو میدونه برای ۳ دقیقه هم شده میرن پیش هم کارناشرعی میکنن که من نفهمم الان میگه اشتباه کردم پشیپونم ببخش عقد کنیم عروسی کنیم اون خانم هم چتاهاشون خودندم خیلی پیگیره و ادعای عاشقی میکرده ب نامزدم اما به من گفت دیگه در رابطه نیستن اما هنوز گوشیشو قایم میکنه نامزدم . نمیتونم ببخشم میخوام جدا شم جدا نمیشه فهش های زشت میده تا جوابشو نمیدم اصلا  دیگه  بهم ریخته کل روح روانم نمیتونم بهش محبت کنم اونم میگه اگه محبت نکنی باز میرم همه چیز خوب بود نمیدونم چجور خیانت میکرد چیکار کنم میترسم بریم سرخونه زندگیمون من حس میکنم مشکل روانی بهم زدم تا شوخی میکنه یدقیقه جواب نمیده یا نمیگه کجاس ک شوخی کنه خودمو میزنم جیغ میکشن جنون میگیرم حالم بده چبکار کنم

ازش جدا شو خیانتکار هرگز ادم نمیشه

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان