2777
2789
مرسی که وقت گذاشتی عزیزم و متل بقیه مسخره نکردی

خواهش میکنم عزیزم.. ن واقعا میفهممت.. منم خیلی استرس کشیدم بخاطر اونا.. حتی حضوری ب دکترمم نشون دادم بهم خندید.. گفت واژن و اطرافش مثل جاهای دیگ بدنه خب.. ممکنه لک بیفته.. بخاطر بالا پایین شدن هورمونا، اضافه وزن یا عفونت.. دیگه از اونموقع بیخیال شدم.. گوگلو زیاد سرچ نکن.. چون همه چی رو ب سرطان ربط میده.. دکتر ک رفتی بیا بهم خبر بده که چی گفت ❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزم.. ن واقعا میفهممت.. منم خیلی استرس کشیدم بخاطر اونا.. حتی حضوری ب دکترمم نشون دادم ...

سلام دوست عزیز 

خواستم بگم من هنوز پری ام و دکتر نرفتم

اما به اون سایتی که گفتین عکس فرستادم گفتن احتمالش بسیار ناچیزه ملانوما باشه 

عزیزم دکتر اون سایت چقدر معتبره و با سواده به نظرت

سلام دوست عزیز  خواستم بگم من هنوز پری ام و دکتر نرفتم اما به اون سایتی که گفتین عکس فرستادم ...

بنظرم واقعا دکتر باسوادیه.. اصلا نگران نباش.. زگیل نگفت که؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نه فقط گفتن با توجه به عکس احتمال ملانوما بسیار ناچیزه  ولی برای برسی دقیق تر حتما دکتر برو

خب دیگ خداروشکر جای نگرانی نیست.. برو دکتر بعد پریودت.. بعدش بیا بهم بگو چی بود