2777
2789
عنوان

بیاین لطفا🙏🙏🙏

43 بازدید | 12 پست

سلام

شما محلولی میشناسین که به مرور زمان پوست آدم رو سفید کنه.

سبزه ی مادرزادو.

من با اینکه سبزم ولی خیلی خشگلم همه میگن قیافم مینیاتوریه حالا فرض کنید این قیافه مینیاتوری سفید بشه🥺😍

حاشا كه بسيجي ميدان را خالي كند ...                   کاربری دست دونفره✌️🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب گوگرد دار باهاش چندین ساعت به صورت بزنید لایه عمیقی میره.الان پوست صورتم خیلی روشن تر از بدنمه من ناخواسته تو آب گوگرد دار بودم هفت هشت ساعت و بعد تو افتاب.اومدم خونه بعدش صورتم عمقی قاچ خورد و طوری میخواستم جدا کنم خون در میومد پوستم شده بوددددددددد سیاه دیگه بی خیال شدم فکر کردم بدبخت دو عالم شدم ولی بعد از چند ماه لایه زیرین عالی بود و خوشرنگ صورتی و سفید.ولی کار خطرناکی هست شاید شما تحمل نتونید بکنید اون زخمو برای چند ماه و دارو بزنید صورت داغونتون بمونه ولی اون زمان منو دکتر نمیبردن اصلا یک مدت گریه کردمو بعد بی خیال شدم چون بعد امتحانات بود و تا مهر برم مدرسه صورتم کاملا خوب بود فقط یکم افتاب میسوزوندش که اونم ضد افتاب و اینا اصلا نبود که خودش خود به خود بدون هیچ دارویی

آب گوگرد دار باهاش چندین ساعت به صورت بزنید لایه عمیقی میره.الان پوست صورتم خیلی روشن تر از بدنمه من ...

یعنی آب گوگرددار خطرناکه؟

حاشا كه بسيجي ميدان را خالي كند ...                   کاربری دست دونفره✌️🤭
یعنی آب گوگرددار خطرناکه؟

نه اصلا ولی میدونی به عمق یک سانت به بالا عین کویر پوستت قاچ میخوره البته ساعات زیادی آب هر یک دقیقه به صورتت بزنی و تو افتاب باشی من بعد این اتفاق پوستم دگرگون شد ولی بهت توصیه نمیکنم چون وحشت میکنی.و شاید دارو بزنی زودتر خوب بشه پوستت داغون شه ولی اون زمان به من اجازه مرطوب کننده نمیدادن خودش با گذر زمان پوست عمیقی جدا شد از صورتم