2777
2789
عنوان

کیا مثل منن ؟؟؟🥺🥺🥺😓😓😓

64 بازدید | 6 پست

راستش با یسری اخلاقای خانوادم مشکل دارم😑😑😑😑مثلا مامانم ‌. که خب هیچوقت باهام خوب نبوده و نیست. از رفتارای بدش اینکه هرچیزی من بگم به بابام میگه حتی اگه بهش بگم نگو . دوم اینکه اصلا هیچوقت بهم اهمیت نداده مثلا لباسم خوب باشه ظاهرم خوب باشه کلا مثل مادرای دیگه که موهامو درست کنه و لباس و... زیاد نبوده .بابام که خب خسیسه .‌ درآمدش زیاد نیست ولی خب خیلیای دیگه ام مثل اونن ولی خیلی نرمن . یعنی بچه هاشون پول میخان زودی میدن بهشون . مال من اینطوری نیست خیلی سفته . مثلا همه دخترا هی لباس میخرن من نمیدونم کی وقت میکنن اینهمه . اما خب من سالی یبارم یه لباسم نمیخریدم الان که درآمد دارم خودم میخرم . بهم پول نداد بینیمو عمل کنم ، دندونام نیاز به ارتودنسی داره نداد بهم گفت که خوبه و.... خلاصه واسه هیچی بهم پول نداد . بنظرتون پدرمادر انقد سرد و خشک خوبه؟ جالبه که اصلا اجتماعی نیستن بخصوص مامانم . سرزبون نداره خوش برخورد نیست که یه خواستگاری واسم بیاد ...😑😑😑بالاخره خواستگارا به خانواده خوش برخورد باشن توجه میکنن . 

حق با شماس و خانوادت وظایفشون و انجام ندادن.ولی خواستگار با خوش برخوردی مامان نمیاد خودتو باید طرف بپسنده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

مثلا مامان من داره با زنداییم حرف میزنه بهش میگم در مورد من نگو به زنداییم میگه اتفاقا همی الان داره میگه نگو 😂

امروز رفتیم دکتر زنان گفتم برای بابا نگو 

تا نشستیم تو ماشین در لحظه همرو گفت با سرعت ستودنی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با شماس و خانوادت وظایفشون و انجام ندادن.ولی خواستگار با خوش برخوردی مامان نمیاد خودتو باید طرف ب ...

بله ولی معمولا مادرپدرا برای پسرا تصمیم میگیرن برای ازدواج من خودم دیدم . طرف مامانتو میبینه مامانش که صمیمی هست یا نه مامان من با غریبه ها صمیمی نمیشه

بله ولی معمولا مادرپدرا برای پسرا تصمیم میگیرن برای ازدواج من خودم دیدم . طرف مامانتو میبینه مامانش ...

به نظرت پسری که مادر پدرش براش زن بگیرن میتونه مستقل باشه؟خانوادش تو همه چییی دخالت میکنن!همه هم اینجوری ازدواج نمیکنن عزیزم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
به نظرت پسری که مادر پدرش براش زن بگیرن میتونه مستقل باشه؟خانوادش تو همه چییی دخالت میکنن!همه هم این ...

ببخشید ولی تا ماار تایید نکنه هیچ غلطی نمیتونه بکنه