راستش با یسری اخلاقای خانوادم مشکل دارم😑😑😑😑مثلا مامانم . که خب هیچوقت باهام خوب نبوده و نیست. از رفتارای بدش اینکه هرچیزی من بگم به بابام میگه حتی اگه بهش بگم نگو . دوم اینکه اصلا هیچوقت بهم اهمیت نداده مثلا لباسم خوب باشه ظاهرم خوب باشه کلا مثل مادرای دیگه که موهامو درست کنه و لباس و... زیاد نبوده .بابام که خب خسیسه . درآمدش زیاد نیست ولی خب خیلیای دیگه ام مثل اونن ولی خیلی نرمن . یعنی بچه هاشون پول میخان زودی میدن بهشون . مال من اینطوری نیست خیلی سفته . مثلا همه دخترا هی لباس میخرن من نمیدونم کی وقت میکنن اینهمه . اما خب من سالی یبارم یه لباسم نمیخریدم الان که درآمد دارم خودم میخرم . بهم پول نداد بینیمو عمل کنم ، دندونام نیاز به ارتودنسی داره نداد بهم گفت که خوبه و.... خلاصه واسه هیچی بهم پول نداد . بنظرتون پدرمادر انقد سرد و خشک خوبه؟ جالبه که اصلا اجتماعی نیستن بخصوص مامانم . سرزبون نداره خوش برخورد نیست که یه خواستگاری واسم بیاد ...😑😑😑بالاخره خواستگارا به خانواده خوش برخورد باشن توجه میکنن .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حق با شماس و خانوادت وظایفشون و انجام ندادن.ولی خواستگار با خوش برخوردی مامان نمیاد خودتو باید طرف ب ...
بله ولی معمولا مادرپدرا برای پسرا تصمیم میگیرن برای ازدواج من خودم دیدم . طرف مامانتو میبینه مامانش که صمیمی هست یا نه مامان من با غریبه ها صمیمی نمیشه