2789
عنوان

شکایت

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 33 پست
برادرم وکیلند  وپی اچ دی درحقوق  .

عزیزم صبط صدا توسط مردم عادی چه با اجازه چه بی اجازه جرمه از یکسال تا ۶ سال زندان داره

پس حق شهروندی و حریم خصوصی مردم چرته؟

اگه بتونی تو وضعیت منفی ؛ مثبت بمونی برنده ای💪💪و یک جوری تو چشم مشکلات زل بزن و بطرفش برو که مشکلات ازت بترسن  تنها مهارتی که باید تو زندگی یاد بگیری مهارت تسلیم نسدنهوقتی همه میخان شیر باشن تو یک اژدهای لعنتی باش  بلوغ فکری وقتیه که متوجه میشی احترام به عزت نفست مهم تر از عشق هیچ کس به داستان شما اهمیت نمیده مگه اینکه برنده باشی بعضی وقت ها  حتی متوجه نمیشی کاری که خدا برات انجام میده همیشه باید اعتماد به نفست بیشتر از احساساتت باشه هر کس دو چشم داره اما خیچ کس دیدگاه مشابهی نداره تو دنیایی که پر کپه تو یک نسخه اصلی باش
عزیزم صبط صدا توسط مردم عادی چه با اجازه چه بی اجازه جرمه از یکسال تا ۶ سال زندان داره پس حق شهروند ...

من با شما بحثی ندارم. ولی این تبصره شامل  این موضوع خوردن مال غیر  نمیشه .  بقصد اذیت وهدفی ازار دهنده بله .  لطفا اطلاعات ناقص ارایه ندید. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من با شما بحثی ندارم. ولی این تبصره شامل  این موضوع خوردن مال غیر  نمیشه .  بقص ...

اینک شما میفرمایید ۵ درصد صحت داره اونم فقط به شررررط اینکه طرف ساده باشه و قبول کنه صدا مال خودشه

اثباتش خیلی سخته

طرف میتونه انکار کنه صدا متعلق به اونه

و گرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه

اگه بتونی تو وضعیت منفی ؛ مثبت بمونی برنده ای💪💪و یک جوری تو چشم مشکلات زل بزن و بطرفش برو که مشکلات ازت بترسن  تنها مهارتی که باید تو زندگی یاد بگیری مهارت تسلیم نسدنهوقتی همه میخان شیر باشن تو یک اژدهای لعنتی باش  بلوغ فکری وقتیه که متوجه میشی احترام به عزت نفست مهم تر از عشق هیچ کس به داستان شما اهمیت نمیده مگه اینکه برنده باشی بعضی وقت ها  حتی متوجه نمیشی کاری که خدا برات انجام میده همیشه باید اعتماد به نفست بیشتر از احساساتت باشه هر کس دو چشم داره اما خیچ کس دیدگاه مشابهی نداره تو دنیایی که پر کپه تو یک نسخه اصلی باش
من با شما بحثی ندارم. ولی این تبصره شامل  این موضوع خوردن مال غیر  نمیشه .  بقص ...

منم بحثی ندارم

هزینش یک سرچ گوگله