2789
عنوان

شکایت

235 بازدید | 33 پست

سلام خانما

امروز دلمو زدم به دریا و از کسی که دو ماهه 100 میلیون پولمونو خورده شکایت کردم. 

20 روز پیش زنگ زد و کلی تهدید کرد که ازتون اتو دارم و شکایت میکنم ازتون و... 

نمیدونم دیگه چی بشه. 

لطفا برام یه صلوات بفرستید🙏🙏

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه مدرکی داشتی چک سفته .....

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

منم درد شمارو دارم 

من واسه کسی از یکی قرض کردم کارش راه بیوفته

حالا که همش این هفته و اونهفته میکنه مجبورم واسه پاس کردن بدهی و حفظ اعتبارم طلا بفروشم  

اگه بتونی تو وضعیت منفی ؛ مثبت بمونی برنده ای💪💪و یک جوری تو چشم مشکلات زل بزن و بطرفش برو که مشکلات ازت بترسن  تنها مهارتی که باید تو زندگی یاد بگیری مهارت تسلیم نسدنهوقتی همه میخان شیر باشن تو یک اژدهای لعنتی باش  بلوغ فکری وقتیه که متوجه میشی احترام به عزت نفست مهم تر از عشق هیچ کس به داستان شما اهمیت نمیده مگه اینکه برنده باشی بعضی وقت ها  حتی متوجه نمیشی کاری که خدا برات انجام میده همیشه باید اعتماد به نفست بیشتر از احساساتت باشه هر کس دو چشم داره اما خیچ کس دیدگاه مشابهی نداره تو دنیایی که پر کپه تو یک نسخه اصلی باش
منم درد شمارو دارم  من واسه کسی از یکی قرض کردم کارش راه بیوفته حالا که همش این هفته و اونهفت ...

می فهمم حالتو عزیزم. 

چرا شکایت نمی کنی؟؟ 

می فهمم حالتو عزیزم.  چرا شکایت نمی کنی؟؟

۵ ت بود همینجوری دادم

اگه بتونی تو وضعیت منفی ؛ مثبت بمونی برنده ای💪💪و یک جوری تو چشم مشکلات زل بزن و بطرفش برو که مشکلات ازت بترسن  تنها مهارتی که باید تو زندگی یاد بگیری مهارت تسلیم نسدنهوقتی همه میخان شیر باشن تو یک اژدهای لعنتی باش  بلوغ فکری وقتیه که متوجه میشی احترام به عزت نفست مهم تر از عشق هیچ کس به داستان شما اهمیت نمیده مگه اینکه برنده باشی بعضی وقت ها  حتی متوجه نمیشی کاری که خدا برات انجام میده همیشه باید اعتماد به نفست بیشتر از احساساتت باشه هر کس دو چشم داره اما خیچ کس دیدگاه مشابهی نداره تو دنیایی که پر کپه تو یک نسخه اصلی باش
هیج بردی نداری  .میتونه بگه طلبم بوده. باید از قبل ازش رسید پول میگرفتی بعلاوه دوتا شاهد ...

بله درسته. 

من شکایت کردم دیگه توکل به خدا🙏🙏