2821
2789
عنوان

جای سوختگی

8169 بازدید | 20 پست

دستم دوماه پیش خورد به ماهیتابه و اندازه ی سکه سوخت الان جاش شبیه ی لکه تیره مونده . چیکار کنم از بین بره ؟

اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره

نمیره

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضد لک میتونید استفاده کنید.  تا یکسال معمولا میره.  اگه دیگه بازم نرفت میتونید لیزر co2 ...

لیزر خیلی شنیدم . شما تجربشو داشتید؟ چقدر اثر داره؟

لیزر خیلی شنیدم . شما تجربشو داشتید؟ چقدر اثر داره؟

من خودم رفتم لیزر موهای زائد 

اپراتور احمق زد چونمو سوزوند 

دکتر شیاد اونجا هم که امیدوارم از زندگیش خیر نبینه، گفت جدی نیست و فلان و... برو زینک بزن روی تاولش خوب میشه. 

بعد این جاش موند اونم به صورت لکه سفید. بعد میگفت 6 ماه صبر کن میره منم صبر کردم. نرفت بعد گفتم من شکایت میکنم. که دیگه ترسید و گفت میفرستمت پیش همکار متخصصم که رایگان برات co2 انجام بده. البته چون این لیزر بهتره تو تابستون انجام نشه باید صبر کنم زمستون شه برم. 

اثر co2 خیلی خوبه و معمولا جاش کاملا از بین میره. 

ولی خب شما اول ضد لک بزنید. یکی هست خیلی خوبه حالا براتون اسمشو پیدا میکنم میفرستم. بعد زینک هم اگه طولانی مدت بزنید میره. 

معمولا لکه تیره به جا مونده از سوختگی از بین میره کامل. 

ولی لکه سفید احتمال موندنش هست. 

من خودم رفتم لیزر موهای زائد  اپراتور احمق زد چونمو سوزوند  دکتر شیاد اونجا هم که امیدوا ...

ممنون از توضیح کاملتون . اسم پماد هم برام بفرستید دیگه ی دنیا ممنون میشم 💚

ممنون از توضیح کاملتون . اسم پماد هم برام بفرستید دیگه ی دنیا ممنون میشم 💚

خواهش میکنم ❤️

یکیشون پماد سکالفیت اون هست که 600 و خورده ایه قیمتش و فکر کنم فرانسویه، البته یه مقدار سخت هم گیر میاد. این خیلی خوبه روزی دو سه بار بزنید. 

یا اینکه پماد آلفا بزنید، آلفا ایرانیه 30 تومنه قیمتش و خیلی خوبه. 

اما خب سیکالفیت اَوِن خیلیییی بهتره. 

یه پماد دیگه هم بود که متاسفانه اسمش یادم نیست ولی پیدا میکنم براتون. اما شما اگه اون رو بزنید خوب میشه. 

کلا تا 6 ماه این رنگسازی میشه و خوب میشه کامل. 

حتی اگه زینک هم بزنید روشو با یه تیکه نایلون بپوشونید خیلی تاثیر میذاره. 

فقط آفتاب به اون ناحیه نخوره.