البته چون لکه بینی داشتم دکترم سونو نوشت خیلی زود بود
شماکه بینی داشتین تو بارداری منم الان تو هفته شش هستم چند روزه لکه صورتی وقهوه ای کمرنگ دارم براهفته دیگه سونو برام نوشته شیاف استفاده میکنم شما چیکارکردین لکه بینی قطع شد خیلی نگرانم
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلانگران نباش عزیزم فقط وفقط استراحت و شیافاتو استفاده کن منم شیاف ازهمون موقع استفاده میکنم تاالان ...
هنوز لکه دارین یا قطع شده خیلی نگرانم هفته دیگه باید برم براسونو قلبش شما از چه شیافی استفاده میکنید من دکتر برام سیکلوژست نوشته ولی هر چی گشتم پیدا نکردم گفتن شرکتش الان اکتوژست تولید میکنه
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
نه خداروشکر همون هفته های اول بااستراحت رفع شد شیاف فرتیژست پروژسترون ۴۰۰
خدارو شکر تورو خدا برامنم دعا کنید دل تو دلم نیست