2777
2789
عنوان

خستم خیلی

204 بازدید | 22 پست

سلام خیلی خستم ازاین زندگی دلم میخوادبچموبدم باباش برم خونه بابام اونجارودوست دارم ازشوهرم خسته شدم ازوقتی اومدتوزندگیم مریض شدم ازبس موندم خونه افسردگی گرفتم😔😔😔😔دلم میخوادبرم مشهد😔

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

منم 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خستم ...از اینکه زنم از اینکه باید حواسم به همه چیز باشه ..به بچه ها مشقاشون غذاشون حمومشون به باباشون به  تمیزی خونه به ناهار و شام ب بابا مامانم 

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

منم خستم

حالم گرفتست معلوم نیست کی میخواد بیاد خواستگاریم مامان بابامم هیچ تحقیقی نمیکنن ولم کردن به حال خود همش باخم دعوا داریم

اعصابم بهم ریخته

دقیقا من برعکس شرایط تو رو دارم...

دوست دارم شوهر کنم برم یه شهر دیگه گم شم پشت سرمم نگا نکنم حتی😔

منم خیلی خستم...

برام دعا کنید تا هرچه زودتر به نیمه ی گمشدم برسم، یه صلوات بفرستین لطفا💚 خداخیرتون بده⚘ 
منم خستم ...از اینکه زنم از اینکه باید حواسم به همه چیز باشه ..به بچه ها مشقاشون غذاشون حمومشون به ب ...

من دخترم مدرسه نمیره ولی کلاجدیداحوصلشوندارم دلم ارامش میخوادفقط صدانیادمیگم

منم خستم حالم گرفتست معلوم نیست کی میخواد بیاد خواستگاریم مامان بابامم هیچ تحقیقی نمیکنن ولم کردن ب ...

من تواین خونه نمیتونم بمونم نفس نیست جاریم بالازندگی میکنه ازش بدم میاد

منم خسته شدم با این تفاوت که خونه بابامم جایی ندارم اگه بخام برم باید بمیرم هیچ جاییرو ندارم. دخترمم ...

ایشالاکه دخترتون بزرگتربشه اروم میشه ولی واقعاحوصله میخواد

ایشالاکه دخترتون بزرگتربشه اروم میشه ولی واقعاحوصله میخواد

خدا کنه وقتی دنیا اومد بهش میکفتم من بهترین مامان دنیا میشم هیچ وقت دعوات نمیکنم. ولی الان نمیدونم مشکلش چیه همه‌ رو اذیت میکنه کتک میزنه همه چیو خراب میکنه از هر بلندی بالا میره جیغ زیاد میکشه. منم دیگه کم اوردم