2777
2789

من تاجایی که فهمیدم محیط کار دبیری خیلیم خوبه از این نظر که به خاطر تفکیک جنسیتی  نگرانی وجود نداره 

اما از بدی های معلمی مخصوصا تو دبستان و متوسطه اول  همش باید سر درد داشته باشی به خاطر سر و صدا 

حقوق انچنانی هم که ندارن 

البته اگه برن اساد دانشگاه بشن احتمالش هست درآمد بیشتری کسب کنن 

چن سال اول هم که میرن مناطق محروم شاید برای شرایط زندگی  اذیت شن 

حقوق و وکالت هم که تو یه محیط آلوده کار میکنی چون هرروز کلی ادم خلافکار میارن 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

مشاغل ازاد بدیش اینه ک ی ماه شاید ی تومن درامد داشته باشی و ی ماه وقت نکنی سرتو بخارونی و تو پول غرق میشی .....

بدی شغل مکانیک وصافکاری ماشین هم اینه ک لباس هاشون روغن ازش میریزه و دائم سیاهه 🥺😭 هم برای پوستشون ضررداره هم برای اسپرمشون و هم ماشینشون بوی روغن میگیره و هم زنه بدبختشون باید هفته سه بار این لباس های چرب و داغون را دوساعت با مشت و لگد بشوره😭 

شوهر خودمو گفتم😆

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

شغل خودم صندوقدار فروشگاه ساعت کاریش مناسبه محیطشم شاد و خوبه فقط باید دقت و اعصاب بالا داشته باشی و تحت هرشرایطی با اخلاق باشی و لبخند بزنی.

شغل همسرم دفتر تجهیزات سینمایی کار میکنن و در کنارش فیلمبردار هم هست.بدیش اینه که دیگه عید و جمعه و تعطیلات نداریم.فقط محرم و صفر و ماه رمضان کارش کمتره ولی بقیه سال از ۸ صبح تا ۱۲ شب سرکارن.البته تابستونا تا ۳ صبح سرکاره.

ولی شغل خیلی شادی هست و حقوق هم نسبتا خوبه بیشتر بستگی به تلاس خود آدم داره.

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاغل ازاد بدیش اینه ک ی ماه شاید ی تومن درامد داشته باشی و ی ماه وقت نکنی سرتو بخارونی و تو پول غرق ...

خب مگه ماشین لباسشویی ندارین؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
خب مگه ماشین لباسشویی ندارین؟

چرا داریم ولی پاک نمیشه ک ...بشدت چربه ماشین هم خراب میشه 😬☹️

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
چرا داریم ولی پاک نمیشه ک ...بشدت چربه ماشین هم خراب میشه 😬☹️

بعد چجوری رو اسپرم تاثیر میزاره؟

بنظر من سختترین شغل معلمیه،خاله م معلم بود الان بازنشسته ست ،یعنی تو ۳۰سالگی پیر شده بود و میگرن و کلی مریضی داشت الانم بدتر شده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

همسرم دندان پزشکه خوبیش پرستیژ کاری و درآمدشه بدیش کمر درد و گردن دردای افتضاح و البته آویزون بودن یسری بیماراس

خودمم شرکت واردات صادرات دارم خوبیش راحتی کار و درآمدش ولی بدیش بستن قرارداد و دنگ و فنگ زیاد برای امورات مربوط گمرک

مشاغل ازاد بدیش اینه ک ی ماه شاید ی تومن درامد داشته باشی و ی ماه وقت نکنی سرتو بخارونی و تو پول غرق ...

من وقتی ازدواج کردم همسرم یه لباسشویی دست دوم‌ از این قدیمیا گرفت خودش هر هفته میشوره😁

بنظر من سختترین شغل معلمیه،خاله م معلم بود الان بازنشسته ست ،یعنی تو ۳۰سالگی پیر شده بود و میگرن و ک ...

تو محیط متوسطه سوم میزان این ناراحتی ها کم تره به نظرم چون دیگه بجه ها بزرگ شدن ولی وای از دبستان و راهنمایی