2777
2789
عنوان

ترک سیگار

822 بازدید | 21 پست

عزیزان من از سال 87 ورودی ترم اول دانشگاه دارم سیگار میکشم.. اواخر به روزی نصف پاکت رسیدم..اما با امروز سه روزه که بجاش تخمه میخورم.. افسرده گی شدید گرفتم..بنظرتون چرا؟ آیا باز ادامه بدم ترکو؟ چجوری ترک کنم؟

😕🙁

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیخوام توهین کنم اما واقعا شرم اوره 

نریزید سرمممم

اگ دوسم داری ک هیچچچ اگ نداری غلط میکنی !! خودت باش بقیه زیاده مگ خودت چشه؟! از تو فقط یدونه تو دنیا هست :)) پس قدر خودت و بدون و خودت و کوچیک نکن تو زندگی مث شیشه باش ! هرکس شکستت ببرش •-• فقط ی عشق دارم اونم @نی_نی_یار_تقلبی هستن🥹🫶🏻 

عزیزم منم از ترم اول دانشگاه کشیدم تا همین امروز… ترک نداره… فقط سعی کن پاکتی نخری… روزی دونخ برو از دکه بخر … که هم مجبور بشی تا دکه بری و شاید بعضی روزا حسشو نداشته باشی و کنسل کنی…به هرحال از من میپرسی ترک نداره لعنتی

برو کلینیک ترک اعتیاد تا بهت بگه راه آسون ترک کردن روووو...

و اینکه اگر اینجا کسی راه حل بلد بود یه تایپیک هم میشد جواب بگیری دیگه تکرار کردن تایپیک فایده ای نداره

عشق یعنی وقتی آس مو رو میکنم.... آرزو میکنم ده لو دست تو باشه.  

دخترخالمم همسن منه و زودتر از من هم شروع کرد به کشیدن… متولد۵۹ هستیم جفتمون… اون رفت قرص امریکایی خرید و کلی هزینه کرد و دکتر و روانشناس و… یکسال هم واقعا نکشید ولی چه فایده که به جاش روزی چهار پنج بار قلیون میکشید و بدتر شد… قلیون صدبرابر بدتره و واقعا نفس کم می اورد… آخر سر هم پدر خدابیامرزش سال پیش فوت کرد و از غم پدرش دوباره شروع کرد به کشیدن سیگار… هنوزم که هنوزه داره میکشه… خلاصه کلام اینکه خیلی خیلی خیلی اراده میخواددددددددد‌ 

من خودم یه ساله سیگار ترک کردم.ببین این که یکباره گذاشتی کنار واقعا روش درستی هست.تا یک سال انگار یک نفر تو مغزم بود ۲۴ ساعته بهم میگفت برو بکش ولی من محلش,ندادم.الان بعد یکسال دیگه وسوسه ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز