2821
2789
عنوان

کراش🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 68 پست
ودف  چرا زلیخا پس🤣

نمیدونم😂😂🤣🤣🤣

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو رو دخترا هم کراش داری😑

اره 😂🤣🤣🤣😅😂😅

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍
تنها دختری که روش کراش دارم جانسو دره

☺☺☺☺☺

از لحاظ مالی سختی نکشیدم چون بجای پول شوهر پول بابامو خوردم🤣  ولی روحی خیلیییییییییی

من ک تا وقتی خونه پدرم بودم فقط روحی داغون بودم بعد ازدواج ک از همه لحاظ داغون شدم با این شوهر احمقم

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
من ک تا وقتی خونه پدرم بودم فقط روحی داغون بودم بعد ازدواج ک از همه لحاظ داغون شدم با این شوهر احمقم

چرا ازدواج کردییییی

Be careful who you share your weaknesses with,some people can't wait for the opportunity to use them against you💪🏼
چرا ازدواج کردییییی

چون اینجا دخترا فقط با ازدواج آزاد میشن منم آرزوم همین بود  ک البته من محدود تر هم شدم ب علاوه ی عالمه بدبختی دیگه ک با ازدواج ریخت سرم

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔