2789
عنوان

چه دردناکه😔😪😢💔

72 بازدید | 5 پست

میام بگم به شوهرم که چرا مامانت برامون منزل نومبارک نیاورد ؟! میبینم مامان خودمم نیاورده ! 😔😪                                   میام بگم به شوهرم چرا داداشت یه گوشواره به این کوچیکی برای تولد دخترم آوردن و الان متوقع یه ربع سکه برا عقد پسرش هست ؟؟؟ میبینم مامان خودم برای تولد دخترم هیچی کادو نیاورده !  😔😪                                                      میام بگم مامانت گفت اگه بچه دارشدی پسرشد  برات ۱۰میلیون کادو میاریم  چرا ۳تومن اورده  چون دختر شده ؟؟؟ میبینم مامان خودم سیسمونی هم نداده 😔😪                       میام بگم چرا مامانت اینقدر به دخترش میرسه  وام و همه چی میده بهش ؟؟!!  میبینم مامان خودم ضامن ۲تومن یه وامم هم نمیشه  یه چک هم خواستم و ندادن !😪😔                            میام بگم مامانت چرا اینطوری غذا میذاره جلومون ؟!  میبینم هر وقت میریم خونه مامانم تا ۱۰ و ۱۱شب نشستیم اما از شام خبری نیست که نیست 😔😪                                      میام بگم چرا مامانت کمکت نمیکنه اگه خیلی دلسوزته ؟! میبینم مامان خودم پول خودمم گرفته و پس نمیده ! اصلا به روی مبارکش که نمیاره هیچ میگه بدهکارم هستی 😔😪                         میام بگم چرا مامانت برا کمک خونه و ماشین اینقدر منت میذاره ردی سرمون ؟!  میبینم مامانم برای یه جهاز که حساب بکنم نصفیشم از پولهای خودم خریده منت میذاره سرم و قیمتشم ۵برابر اعلام میکنه!😔😪        خواهشا نمک به زخم نپاشید  مرهم روی دردم باشین😔😪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بعضیامون همینیم

من سالی سه باردعوتم خونه مادرم

بااینکه همسایه ایم اون هرروزمیادمن شایددوماه یه باربرم اونم اگه بگن میرم

الان اگه مامانم بفهمه حامله ام دیگه رفت وامدشو کم میکنه که براش دردسرنشم 

ازکل خانواده ام دیگه خوشم نمیاد اگه خوبی کنم دوستم دارن موقع کمک اوناکه میشه میرن قایم میشن