2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

180 بازدید | 13 پست

امروز تولد دختر خواهر شوهرمه من هرسال بهش تو‌ابنستا تبریک میگفتم و استوزی میکردم ولی به خاطر رفتارای خواهر شوهر دست و دلم نمیره که حتی زیر پست خواهر شوهرم که برای دخترش گذاشته تبریک بگم ، حواهر شوهرم اخلاقش ابنه از وفتی بچم به دنیا اومده تو این دوسال یه بار نشده تلفن دست بگیره حال بچمو ار من بپرسه جایی هم هستیم با هم تا زمانی که شوهرم هست بچمو حسابی تحویل میگیره و باهاش بازی میکنه و فربون صدقه اس مبره ولب وقتی نیست شوهرم حتی جواب اینو که بچم صداش میکنه نمیده و همه محبتاش تظاهره زمانی که شوهرم هست سر همبنا اصلا دست و دلم نمیره طبق روال همیشه تبریک بگم تو استوزی یا زیر پست خواهر شوهرم ، به نظرتون من باید چه رغتاری کنم منم تظاهر عین خودش کنم و اینستا تبریک بگم که همه هستن یا کلا محل ندم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم امسال واسه رفتارهای خاهر شوهرم برا دخترش استوری نزاشتم جز اینکه گفتم بهش هزار ساله شه و تموم خودش هم فهمید ناراحتم اخه دقیقا مث خواهر شوهر شماست چقد عجوزه هست این خانم چقددد

مامان دوتا فرشته 😍

جلو بقیه تبریک بگو تنهایین محل نده

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
منم امسال واسه رفتارهای خاهر شوهرم برا دخترش استوری نزاشتم جز اینکه گفتم بهش هزار ساله شه و تموم خود ...

همون منم از دست رفتاراش انقدر ناراحتم اصلا دست و دلم نمیره استوری کنم یا حتی زیر پست خواهر شوهرم تبریک بگم ،  خیلی این اخلاقا زشته من همیشه میگم من عروسم و‌ادم غریبه بچم که همخون خودشه و خواهر شوهرم خواهر یا برادر دیگه ای نداره که به بچه های اونا توجه کنه تنها بچه ماس که برادر زاده اش میشه اصلا نمیفهمم چطوری میتونه به تنها برادر زاده اش انقدر بی احساس باشه

همون منم از دست رفتاراش انقدر ناراحتم اصلا دست و دلم نمیره استوری کنم یا حتی زیر پست خواهر شوهرم تبر ...

مال من خیلی زیاد هستن ، ولی کلا خوشم از اخلاق و برخوردشون نمیاد مخصوصا حسود هستن زیاد اگه یه گرم طلا بخرم میمیرن بعد من طلاهام کلاه بردار برد کیف میکرد 

مامان دوتا فرشته 😍

مال من خیلی زیاد هستن ، ولی کلا خوشم از اخلاق و برخوردشون نمیاد مخصوصا حسود هستن زیاد اگه یه گرم طلا ...

چقدر ما شبیه همیم دقیقا خواهر شوهر منم خیلی حسوده من عزوسیم همه فامیلامون طلا دادن و کلی طلا داشتم و هر بار یه کدوم میزدم از چشمای خواهر شوهرم حسادت میبارید من یه مدت طلاهامو گذاشتم خونه مادر شوهرم امن تره خواهر شوهرم هی مادر شوهرمو پر میکرد که بگو طلاهاشونو بردارن حتی چشم نداشت من طلاهامو خونه مادرش امنه بزارم اخرم از حسادتای اون از خونه مادر شوهرم برداستم و فرداش دزد اومد همه ازو برد قشنگ خوشحالیشو دیدم 

چقدر ما شبیه همیم دقیقا خواهر شوهر منم خیلی حسوده من عزوسیم همه فامیلامون طلا دادن و کلی طلا داشتم و ...

اره دیدی خدا لعنتشون کنه این دق ها رو حسود حسود حسودن زیادددد اونوقت اوضاع مالی خواهرا شوهرم از ما خیییلی بهتره یکیشون شوهرش ماهی ۱۲ تومن میگیره این زن ماهی ۱۱ تومنش پس انداز میکنه نون هم ب زور میخوره اینقد حرص میزنه میده طلا میخره از من قایم میکنه بعد من دیدم طلا ها شو گفت بدله کاملا واضع بود گوه میخورد

مامان دوتا فرشته 😍

چقدر ما شبیه همیم دقیقا خواهر شوهر منم خیلی حسوده من عزوسیم همه فامیلامون طلا دادن و کلی طلا داشتم و ...

اصلا اگه بخام درد و دل کنم تا فردا باید بنویسم . 🤥بیخیال ادم های حسود 

مامان دوتا فرشته 😍

اصلا اگه بخام درد و دل کنم تا فردا باید بنویسم . 🤥بیخیال ادم های حسود 

دقیقا ما هم همینیم اوتا هم وضعشون از ما بهتره ولی فوق العاده حسوذن و حرص پول میزنن و همیشه میشینن حساب کتاب میکنن ما چجوری و جقدر خرج میکنیم و چون خوش گذرونیمون بیشتر از اوناس حسادت میکنن حتی از ابنکه دوست دورمون زیاده و خودشون به خاطر اخلاقاشون کسیو ندارن حسادت میکنن من دیگه اهمیت نمیدم خستم کزدن خیلی از رفتاراشون دبدم و هیچی نکفتم و بازم احترام گذاشتم ولی احترام بیش از حد هم هوا برشون میداره و فکز میکنن نمیفهمیم و احترام و با احمق بودن اشتباه میگیرن و بدتر رغتار میکنن منم دیگه مبخوام عین خودشون باشم خستم کردن

دقیقا ما هم همینیم اوتا هم وضعشون از ما بهتره ولی فوق العاده حسوذن و حرص پول میزنن و همیشه میشینن حس ...

میتونی زیر پست اینستا براش بنویسی ک مثلا اگه اسم دخترش زهرا بنویسی زهرا جان تولدت مبارک 

مامان دوتا فرشته 😍