2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

78 بازدید | 7 پست

شوهرم ماشین سنگین خریده .چون پولش کمه یه مقدار بایدماشین کوچیکرو بفروشه..ماهم این ماشینو تازه گرفتیم چند ماهه .یعنی انگار جونم به اون ماشینه بنده .وقتی حرف فروشش میاد گریم میگیره اینم بگم ما موقعی که ماشین نداشتیم خیلی سختی کشیدیم ماشین برادر شوهرامو سوار میشدیم بعضی وقتا اونم اگه مجبور بودیم .جاریم تیکه مینداخت ..شوهرم میگه ۴ ۵ ماه دیگه میخرم .ولی بد قوله من میگم بفروشه دیگه حالا حالاها نمیخره ..بعدم میخواد بفروشه به برادر شوهرم اونم نزدیک ما هستن من میگم ببینم اونا سوار میشن دلم میگیره چیکار کنم 😔😔😪😪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی هیچ راهی نداره که نفروشه؟ نمیتونین از کسی قرض بگیرین؟ واقعا دیگه سخته ماشین خریدن. تو این دوره زمونه چیزی رو بفروشی جایگزین کردنش مکافاته😔

خدایا کمک کن در حدی وضع مالیمون خوب بشه  بتونیم به بچه دارشدن فکر کنیم 
یعنی هیچ راهی نداره که نفروشه؟ نمیتونین از کسی قرض بگیرین؟ واقعا دیگه سخته ماشین خریدن. تو این دوره ...

نه از برادرش ۲۵۰ میلیون گرفته برادرش گفته دیگه من ندارم وای الان ماشین مارو میخواد برداره ...داره

وام گرفته .دیگه نمیدن .اره مجبوره 

خیلی بده . من از همه خانواده ی پدری و مادریم متنفرم . 

هر طور شده به غریبه بفروش به برادر شوهرت نفروش که هر روز نگاه نکنی و ناراحت شی 

من یک کاربر قدیمی در نی نی سایت هستم . بعضی اوقات خواننده خاموش بودم و تا الآن چند کاربری ترکیده داشتم .