littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9032 عنوان بچههه هااا بیاین حالم خیلی بده🥲💔 162 بازدید | 13 پست امتحان ریاضیمو نمیدونم چجور دادم یعنی جواب دادما ولی شک داشتم🥲دعا کنید پاس شم، اگر پاس نشم چی میشه؟🥲💔💔 از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 1401/02/20 | 10:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیزیف عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3510 مهم نی ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen زندگی=قهوه_پپرونی_خواب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99090 مهم نیس وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
ماه__دخت عضویت: 1401/01/28 تعداد پست: 9293 نوبت دوم؟ اگه با تک ماده هم قبول نشی شهریور امتحان میدی اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
nnnmmmmnnnnn عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 51 بستگی ب تلاشای شمادارعثه تاچقد براش وقت وتمرکز گذاشتی..منفی فک نکن بازم نگابه تلاش خدت بکن اگ مطمئن شدی پاس میشی سال اخرباشی باتبصره حل میشه درغیراینصورت بایددوبارع امتحان بدی واینبار تلاساتوبیشترکنی
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9032 نوبت دوم؟ اگه با تک ماده هم قبول نشی شهریور امتحان میدی ارهه🥲 تک ماده چیه؟ از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9032 برا این چیزا غصه نخور، اخرو اول ک قبول میشی اخه واقعا شک دارم نه میتونم بگم گند زدم نه بگم خوب بود🥲 از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
ماه__دخت عضویت: 1401/01/28 تعداد پست: 9293 ارهه🥲 تک ماده چیه؟ مستمرت چند بود اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9032 بستگی ب تلاشای شمادارعثه تاچقد براش وقت وتمرکز گذاشتی..منفی فک نکن بازم نگابه تلاش خدت بکن اگ ... امیدوارم پاس شم مرسی عزیزم از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9032 مستمرت چند بود گفت هر چی تو برگه گرفتین مستمر هم همونو میذارم از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
ماه__دخت عضویت: 1401/01/28 تعداد پست: 9293 گفت هر چی تو برگه گرفتین مستمر هم همونو میذارم نمیدونی حدودی نمره برگت چند میشه اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9032 نمیدونی حدودی نمره برگت چند میشه نهه واقعا نمیدونم🥲 از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)