2777
2789

خونمون کلا سرده حتی تابستون معتدل میشه بدون کولر....زمستونا ب سختی ی زره گرم میشه از وقتی روزا گرم شده شوهرم نمیزاره شب بخاری روشن کنم میگه هوا گرمه دست از بخاری بردار دیشب ب معنای واقعی منو بچم یخ زدیم ب پتو چسبیده بودیم خیلی سرد بود 😞بس ک خسیسه نزاشت روشن کنم ای خدا یا اینو بکش یا منو دیگه تحمل ندارم

شرایط طلاق ندارم بچم مجبور بودم بیارم نپرسید داستان زندگیم همه چیو نوشتم.....

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

منم دیشب از گرما آتیش گرفتم

پدر گرام نمیذاره کولر اتاقمو روشن کنم😑

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیشب از گرما آتیش گرفتم پدر گرام نمیذاره کولر اتاقمو روشن کنم😑

گرمی تحملش بهتره فوقش لباستو در میاری من چی بگم ک بچم سرماخورده تا شب کارش گریس😢😢😢😢

منم دیشب از گرما آتیش گرفتم پدر گرام نمیذاره کولر اتاقمو روشن کنم😑

😂😂😂

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

تو روشن میکردی خب اون بگه نه....

میگفتی بچه مریض میشه حرص و جوش و ناراحتیش و خرجش بیشتر از بخاری روشن کردنه.😠 

یا لااقل میرفتی تو یه اتاق دیگه روشن میکردی

کلا شبها سرده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ما هم عادت کردیم تا یکی مشکل شو میگه حمله کنیم بهش بگیم چرا ازدواج کردی چرا بچه دار شدی ....

ما بخاری هامونو برداشتیم ولی اگه بودم بابام نمیذاشت روشن کنیم چون پول گاز زیاد اومد برامون 😁

مردا دیگه تحت تاثیر فشار اقتصادی ان فکر میکنن با اینکارا صرفه جویی کردن 😂 

واما بشنوید از سرمایی که به طلاق ختم شد 

چقد طلاقا کشکی شده واقعا 

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
کجاید‌مگ ک انقد سرده

ما هم اصفهانیم هوا خیلی سرده🥶

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
تو روشن میکردی خب اون بگه نه.... میگفتی بچه مریض میشه حرص و جوش و ناراحتیش و خرجش بیشتر از بخاری رو ...

تا یکماه قهر می‌کنه و حتی خرج خونرو هم نمیاره با التماس باید بگم چی نداریم بخر😞چندروز دیگه قراره برم آموزشگاه آرایشگری قهر میکرد نمی‌برد جرعت نکردم روشن کنم