2777
2789

غزل بانو تاچارا فوق العاده هست مثل اینکه متخصص رنگ و این چیزاست اول ویژگیهای موهاتو می‌شناسه بعد هر کاری لازم باشه انجام میده و...

لحظاتی هستند که بدن انسان در هر حالتی که باشد ، روحش زانو زده است...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریزش داشتم قبلش ولی نه زیاد الان قطع شده  شده حدوداروزی 4.5 نخ مو  اره در حدی که موهام خ ...

چقدر خوب که قطع شده 

موهای من خیلی میریزه وقتی شونه میزنم

میخواستم کراتین کنم گفتن بدتر میشه منم ترسیدم 😥

لخت شلاقی شده ؟

براق هم شده یا کدره ؟ 

ببخشید زیاد سوال میکنم 😅

چقدر خوب که قطع شده  موهای من خیلی میریزه وقتی شونه میزنم میخواستم کراتین کنم گفتن بدتر میشه ...

ببین کراتین اگه به ریشه موهات نخوره و موادشون خوب باشه اصلا ریزش نداره خیالت راحت 

اره خیلی لخت شده با اینکه موهای خودمم فر نبود ولی باز مشخصه انگار همیشه اتو کشیده شده هس 

اره هم براق تر میشه هم رنگ موهات خیلی خوشگل تر میشه چه مشکی باشه موهات چه رنگ کرده خیلی خوشگل میشه 

عزیزم من چون موهام فرفریه و رو موهام حساسم حدود ۸ ساله دارم موهامو کراتین میکنم و خیلی تجربه دارم؛ بهتره جایی برید که به روز هستن و با دستگاه پیشرفته کار میکنن و تو قیافه و کلاس نیستن، من رفتم سالن نمو با اون همه کلاس و قیافه و قیمت گرونی که ازم گرفتن موهام هم ریزش پیدا کرد هم صاف نشد کل کار من ۴ ساعت طول کشید؛ پیش صدف شیرازی رفتم اصلا نیومد بالا سرم و شاگرداش با هم دعواشون بود آخرم گردنمون سوزوندن و موهام دو ماه هم ماندگاری نداشت انقدر هم که تعریف موادش می‌کرد هیچی نبود؛سالن ساقی رفتم اون موقع ۵ میلیون ازم گرفت و انگار هیچ کاری نکردم تا شستم رفت... خلاصه خیلی جاها رفتم اما یکی از دوستام پیش رزا شاهوار رفته بود خیلی ازش تعریف می‌کرد و موهاش خوب بود منم با حساسیت بیشتری رفتم پیشش و ی کم هم اذیتش کردم ولی الان مشتری ثابتش هستم همه دوستام و خواهرم هم فرستادم پیشش هم موهام صافه صافه همیشه هم ریزش قطع شد هم قیمتش مناسب بود هم اخلاقش خوبه و من دوسشون دارم؛ دستگاهای پیشرفته داره و تو سالن هم احساس راحتی داری 

سلام دوستای شیرازی گل 

ندا هستم از آشناییتون خوشبختم 

بنده کراتین کار هستم و از خود تعریف نباشه کارم عالیه 

و خیلی خوشحال میشم که منو انتخاب کنید برای خدماتتون 

پیج اینستام هم @keratin_hairneda

ای بابا همه مشکل ریزش مو بعد از کراتین دارن... منم خیلی جاها رفتم متاسفانه  فقط پول دادم و اصلا حرفه ای نبودن با اینکه سالن های خوبم رفتم، الانم وضع موهام خیلی خراب بود قبلا پیش رزا شاهوار رفتم خداییش کارش راضی بودم و ماندگاری خوبی داشتم الانم زنگ زدم خودش ایران نبود گفت هفته دیگه میاد باید برم دستیاراش انجام بدن ، نمیدونم برم یا نه😐اومدم اینجا نظرات دوستان بخونم برم جای دیگه ولی پشیمون شدم برم پیش همون دستیارهای رزا از صدتا سالن دیگه بهتره😅

من پارسال همین موقع موهام رو کراتینه و ابریشم سازی کردم موردی که خیلی مهم هست مواد کراتینه که استفاده میکنند خیلی مهمه، و خیلی مواظب باشید از موادی که بو داره و چشم ها رو می سوزونه استفاده نکنند من شنیدم که این مواد نه کیفیت خوبی داره و برای ادم هم مضر هست

کراتین کار که من رفتم پیشش از مواد خیلی خوب و برند معروفی استفاده کرد و خیلی کارش خوب بود

شماره اش رو میذارم میتونید ازش مشاوره بگیرید 09174133913

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز