2777
2789
عنوان

چرا جاریم...

787 بازدید | 21 پست

جاریم دم دراسانسور منو دید نه اون به من سلام کرد نه من به اون

من عروس بزرگترم وای اون ۳سال بزرگتره خب اخر سر سال۹۹ما باهم یه دعوایی داشتیم که جاری بزرگم بعد۶ماه اشتیمون داد منم بعد اشتی دوسه بار خیلی تحویلش گرفتم یعنی خیلی ها درحد بغل واینا ولی دیدم کوچیک میشم گفتم بذار رورفتارش دقت کنم ببینم این چیکارمیکنه دیدم ای بابا من بودم که سلام واحوال پرسی میکردم من باهاش سرصحبتو بازمیکردم دیگه حتی سلامم نمیدم بااینکه تویه ساختمونیم ولی رفت وامد نداریم چن سالی میشه خونه ما نیومده منم تواین ۵سال ۵ یا۶رفتم خونش امروزم که سلام ندادیم یکم که من دور شدم زیرزبونی گفت به ادم سلامم نمیده زیر زبونی گفت پشت سرم منم محل نذاشتم چون دیدم دنبال دعواس منم رفتم 

خوب ده بار شما سلام کردی یکبار اون دیگ معترض میشه جای تعجب 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم عزیزم

میکم جاری شما حق نداره غر بزنه خوب ده دفعه شما پیشقدم شدی یکبار سلام ندادی اگر واقعا خواهان ارتباط با شما اون وظیفه داشته سلام بده

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
افراطی عمل کردی نه اونقدر گرم بگیری نه اینکه کامل بی محلی کنی باید یه سلام خشک و خالی میدادی

نه تنها این جاریم اون یکی جاریم که ازین عروس کوچیکس و۲سال ازم بزرگتره اونم اینطوره میکنه ولی مادرشوهرم متوجه رفتار عروس کوچیکه شده وبهش تذکرداده تازگیا بهترشده ولی این جاریم که میگم دعواداشتیم بامادرشوهرم ایناهم تازگیا بحث کرده نمیدونم شاید انتظارداش یهبار من  سلام بدم یه باراون

فکرکنم بزور اشتی کرد چون اونم کینه ایه

مهم نیست شما هم هرجا لازم شد حرف بزن نشد نزن

مهم نیست شما هم هرجا لازم شد حرف بزن نشد نزن

اره اگه باهام حرف بزنه میزنم مشکلی ندارم میدونم دیگه دیده جاری کوچیکه بهم سلام نمیده اینم یادگرفته البته جاری کوچیکه هم خودشو میزنه به گیجی که یعنی ندیدمت 😒

اره اگه باهام حرف بزنه میزنم مشکلی ندارم میدونم دیگه دیده جاری کوچیکه بهم سلام نمیده اینم یادگرفته ا ...

ببیخیال بخودت برس ورزش پیاده روی دوستای خوب بذار بفهمن تو تنها نیستی

ببیخیال بخودت برس ورزش پیاده روی دوستای خوب بذار بفهمن تو تنها نیستی

اصلا فکرنمیکردم زیر لب غر غرکنه چون سیاست مداره احتمالا میخواسته منو تحریک کنه منم پشت سرمو نگاه نکردم رفتم