2777
2789
عنوان

🍁📜 بحار حدیث 📜🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 3968 بازدید | 647 پست

از عارفی پرسیدند...

از کجا بفهمیم در خواب غفلتیم یا نه‼️

او جواب داد:اگر برای امام زمانت کاری می کنی یک تبلیغی انجام میدهی و خلاصه قدمی بر می داری و به ظهور آن حضرت کمک میکنی،

بدان که بیداری.

و الّا اگر مجتهد هم باشی درخواب غفلتی!!!!  

📚 برگرفته از کتاب: کیست مرا یاری کند، من مَهدی صاحب الزمانم.

😢 لبیک یا   صاحب الزمان

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

💢 *انکار امام زمان(عج)*

کار سخت خواهد شد، سخت‌تر از آنچه که معتقدان و مومنان فکر می‌کنند. غیبت امام عصر(عج) آنقدر طولانی خواهد بود و شرایط دشوار که برخی از مومنان هم به شک و تردید می‌افتند:

*آیا امام زمانی وجود دارد؟*

*آیا او زنده است؟*

مصائب دوره طولانی غیبت کار را به جایی خواهد رساند که مومنان نیز به وجود و موجودیت امامشان شک می‌کنند...

*امام علی(ع):*

*بدانید آنان که در زمان #غیبت حجت خدا در دین خود ثابت مانده و به خاطر طول مدت #غیبت منکرش نشوند، روز قیامت با من هم درجه خواهند بود.(اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم)

https://chat.whatsapp.com/LluJe1n95YG83gBM0ZzA7K

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اللّهُمَّ عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س