2777
2789
عنوان

🍁📜 بحار حدیث 📜🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 3968 بازدید | 647 پست

امام جعفرصادق (ع) می‌فرماید: لَیسَ بَینَ قِیامِ قائِمِ آلِ مُحمدٍ علیهم السلام وَ بینَ قَتلِ النّفسِ الزّکِیةِ الاّ خَمسَ عَشَرَةَ لیلةً.

فاصله میان قیام قائم آل محمد (علیه‌السلام) و شهادت «نفس زکیه» تنها پانزده روز خواهد بود.
(بحار، ج ٥٢، ص ٢٠٣)

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

‍ 💚 امام مهدی ‌(عج) فرمودند:

کسى‌ که‌ نسبت‌ به‌ ما ظ‌لم‌ ورزد، از جمله‌ ستمکارانى‌ است‌ که‌ مشمول‌ لعنت‌ خدا است‌، چرا که‌ خدا فرموده‌ است‌: " آگاه‌ باشید که‌ لعنت‌ خدا بر ستمکاران‌ است‌ ".

📗بحارالانوار، ج 53، ص182

«حضرت مهدی(عج)»:
اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.
برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فَرَج و نجات شما است. (کمال‌الدین، ج ٢، ص ٤٨٥)

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف):

فَما أرْغَمُ أنْفُ الشَیْطانَ بِشَى ءٍ مِثْلَ الصَّلاةِ، فَصَـلِّها وَ أرْ غَـمْ أنْـفَ الشَّـیْطانَ.»
در پاسخ شخصى که از نماز در وقت طلوع و غروب آفتاب سؤال کرده بود فرمود: با هیچ چیز مثل نماز، بینى شیطان به خاک مالیده نمى شود پس نماز را به پادار و بینى شیطان را به خاک بمال.

مکیال_المکارم#   

🔴مطالعه ی کتاب شریف مکیال المکارم؛ 

کتابی که به سفارش امام زمان ارواحنافداه نوشته شد ...‌

👌یک دقیقه به یاد مهدی فاطمه زهرا سلام الله علیهما ..‌..

📍قسمت نود و دوم

✅ تکالیف بندگان نسبت به آن حضرت علیه السلام

💠حضور در مجالس فضایل و مناقب آن حضرت 

پیامبر اکرم صلوات الله علیه فرمودند : 

همانا خداوند کسی را که در مجلس اهل ذکر می نشیند ، می آمرزد و او را از آنچه میترسد ،ایمن میدارد .پس فرشتگان گویند : (پروردگارا !) فلانی در میان آنان است و او تو را یاد نکرد ،خداوند میفرماید : او را به خاطر همنشینی با آنان آمرزیدم ، زیرا که یاد کنندگان حق چنین هستند که همنشین ایشان از جهت آنها بدبخت نگردد .

💠 سرودن و خواندن شعر در فضایل و مناقب آن حضرت.... 

سرودن و خواندن شعر در فضایل آن حضرت نوعی یاری کردن امام به شمار می آید .حضرت امام صادق علیه السلام فرمودند :

هر کس درباره ما یک بیت شعر بگوید ، خداوند برای او در بهشت خانه ای خواهد ساخت .

💠گریستن گریاندن بر فراق آن حضرت

از امام صادق علیه السلام آمده که فرمودند : هر کس ما را یاد کند یا نزد او یاد شویم ،پس از چشمش همچون بال پشه ای اشک بیرون آید ،خداوند گناهانش را می آمرزد هر چند که همچون کف دریا باشد .

📚منبع: مکیال المکارم

🌱چه کرده ایم که آن آشنا نمی آید

🍃پیامی از سر کویش به ما نمی آید

🌱چه کرده ایم،گره خورده کارمان اینقدر

🍃چه کرده ایم که مشکل گشا نمی آید

📍با مرور کتاب مکیال‌المکارم با ما همراه‌باشید.

اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌ا#  لفـرج 

کلاس_مهدویت#   

امام کاظم (ع) میف فرماید:

لَو کانَ فیکُم عِدَّةُ أهلِ بَدرٍ لَقامَ قائِمُنا.

اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن کامل]در میان شما بود، قائم ما قیام می ‏کرد.
(مشکاة الأنوار فی غرر الاخبار ص ۶۳)

«مولی امیرالمؤمنین(علیه‌السلام)»:
اِنتَظِروا الفَرَجَ وَلا تَیأسُوا مِن رَوحِ الله.
همواره در انتظار (فرج و ظهور صاحب‌الزمان علیه‌السلام) باشید و یأس و ناامیدی از رحمت خدا به خود راه مدهید. (بحار، ج ١٥، ص ١٢٣)

مکیال_المکارم#  

🔴مطالعه ی کتاب شریف مکیال المکارم؛ 

کتابی که به سفارش امام زمان ارواحنافداه نوشته شد ...‌

👌یک دقیقه به یاد مهدی فاطمه زهرا سلام الله علیهما ..‌..

✅ تکالیف بندگان نسبت به آن حضرت علیه السلام

💠ذکر مناقب و فضایل آن حضرت

از حضرت امام محمد باقر علیه السلام است که فرمودند : آیا با هم خلوت میکنید ( و دور از چشم دشمنان می نشینید ) و برای هم حدیث می گویید و آنچه معتقد هستید ،برای هم بازگو می نمایید ؟

عرضه داشتم : آری .امام باقر علیه السلام فرمودند :

به خدا سوگند ! که من دوست داشتم در بعضی از آنجاها با شما می بودم ، به خدا سوگند ! که من بوی شما و جان های شما را دوست میدارم و البته شما بر دین خداوند و فرشتگان او هستید ،پس با پرهیز از گناه و جدیت در امر دین ما را یاری کنید .

💠 اندوهگین بودن مومن از فراق آن حضرت 

اینکه مومن از فراق و دور ماندن از آن حضرت اندوهگین باشد ،از نشانه های دوستی و اشتیاق به آن حضرت است .

از امام جعفر صادق علیه السلام روایت است که فرمودند :

شخصِ مهموم به خاطر ما ، که غم و اندوهش از جهت ظلمی است که بر ما رفته ، نَفَس کشیدنش تسبیح گویی است و هَمّ او به خاطر امر ما عبادت است و پنهان داشتنش سِرّ ما را ،جهاد در راه خداوند است .

📚منبع: مکیال المکارم

🌱فقیر گوشه نشین محبتت هستم 

🌱بساز، با دل آنکه فقط تو را دارد...

📍با مرور کتاب مکیال‌المکارم با ما همراه‌باشید.

اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـر#  ج 

کلاس_مهدویت#   

امام مهدی (عج): «هر یک از شما باید عملى را انجام دهد که سبب نزدیکى به ما و جذب محبّت ما گردد؛ و باید دورى کند از کردارى که ما نسبت به آن، ناخوشایند و خشمناک هستیم. پس چه بسا شخصى در لحظه اى توبه کند که دیگر به حال او سودى ندارد و نیز او را از عِقاب و عذاب الهى نجات نمى بخشد»