2777
2789
عنوان

🍁📜 بحار حدیث 📜🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 3938 بازدید | 647 پست

مکیال_المکارم#  

✅ اوقات و حالات تاکید شده بر دعا

💠 از دیگر وقتهایی که تاکید دعا برای 

حضرت صاحب الزمان و درخواست ظهور ایشان از درگاه خداوند ،سفارش شده .....

7⃣ شب و روز نیمه شعبان

حضرت امام صادق علیه السلام میفرمایند «وَ لَو أدرَکتُهُ لَخَدمتُهُ ایّامَ حَیاتی » اگر زمان او را درک می کردم تمام روزهای زندگیم را در راه او قرار میدادم .

8⃣ بعد از ذکر مصیبت سَیِّد الشهدا 

زیرا این دعا نوعی یاری نمودن حضرت است .حضرت صاحب الزمان علیه السلام فرمودند ،من برای مؤمنی که مصیبت جدّ شهیدم را یاد آور شود ،سپس برای تعجیل فَرَج و تایید من دعا نماید ،دعا میکنم .

9⃣ در سختیها و گرفتاریها

حضرت صاحب الزمان علیه السلام در حزن و اندوه دوستانشان ،اندوهگین میشوند و در آن هنگام برای آنها دعا میکنند ،پس ما نیز در آن هنگام برای ایشان زیاد دعا کنیم .

و همچنین آن حضرت فرمودند : و بسیار دعا کنید برای تعجیل فرج که همان فرج شماست .

🔟 روز غدیر 

چون روزی است که خداوند در آن امیرالمومنین و ائمه معصومین را به ولایت بر مومنین و جانشینی پیامبر خاتم صلوات الله علیه اختصاص داد ،و آن ولایت را مولایمان صاحب الزمان، از پدران معصومشان به ارث بردند ،پس چون مومن در این روز مخفی بودن حافظ دین را ببیند ، ایمان و دوستیش به آن حضرت او را وامیدارد تا برای زودتر شدن فرج دعا کند .

📚 منبع: مکیال المکارم

من ازعالم «تو» را تنها گزینم

روا داری که من غمگین نشینم؟

دلِ من چون قلم اندرکفِ توست

ز توست ار شادمانم گر حزینم...

📍با مرور کتاب مکیال‌المکارم با ما همراه‌باشید.

اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج#   

کلاس_مهدویت#   

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و سهل مخرجهم

ان شاالله عاقبت بخیری هممون

التماس دعا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

✨بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم✨

سلام مولای من ♥️

آقای من، دوستی با شما بزرگترین نعمتی است؛ که خدای تعالی مرا ارزانی داشته. 

گوهر گرانبها، که نه،، گرانبهاترین گوهر!!! 

و من باید در کشاکش فراز و نشیب این دنیای فانی، حافظ گوهر دوستی با شما باشم.

اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـر#  ج 

🌹امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف از جانب خدا منصوب است و تنها صراط (راه) به سوی خداست.

✍از حضرت امام صادق علیه السلام سؤال شد:صراط چیست؟فرمود: (صراط) راه به سوی معرفت و شناخت خداست.
صراط،دو صراط است؛
صراطی در #دنیا
و صراطی در #آخرت،

🌹امّا صراط در دنیا،امامی است که اطاعتش واجب است و از جانب خدا به امامت منصوب است.هر که او را در دنیا به امامت بشناسد و از او پیروی نماید،در آخرت از صراطی که روی جهنّم کشیده شده است به سلامت بگذرد.

📕کافی،ج1،ص184،ح10

🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

مناجات#   ♥️🌙

یا حمید بحق محمد

یا عالی بحق علی 

یا فاطر بحق فاطمه

یا محسن بحق الحسن 

یا قدیم الاحسان بحق الحسین

عجل لولیک الفرج و العافیه والنصر

خدایا بحق مظلومیت و غربت مولایمان حضرت صاحب الزمان ارواحنافداه قلب مقدس مولایمان را به مژده ظهورشان مسرور بفرما 🙏🏼✨

خدایا بحق حرمت و عزت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها ما رو بیامرز واز سر تقصیرات ما بگذر و الباقی عمر ما را در زمان ظهور امام زمان علیه السلام مقدر بفرما🙏🏼✨

خدایا همّ و غم و بیماری را از محبین حضرت همین ساعت بر طرف بفرما.

خدایا قسمت میدهیم به مقربان درگاهت صاحب ما رو برسان یا ارحم الراحمین 🙏🏼✨

قال ابوتراب علیه‌السلام:)♥️

✨به خداوند قسم فرزندم حضرت مهدی 

علیه‌السلام چنان غیبتی خواهند داشت تا این که جاهلین می‌گویند دیگر خداوند به آل محمد علیهم‌السلام نیازی ندارد؛ 

✨امّا سپس همچون ماه در وقت تمامش و خورشید در هنگام نور افشانیش طلوع خواهد کرد؛ پس چشمانی به آمدن ایشان روشن خواهد شد.

📚 بحارالأنوار، ج 51، ص 112، ح 7.

#حدیث‌_روز 

مکیال_المکارم#  

✅اوقات و حالات تاکید شده بر دعا

💠از دیگر وقتهایی که تاکید دعا برای 

حضرت صاحب الزمان و درخواست ظهور ایشان از درگاه خداوند ،سفارش شده ....

3⃣ در حال سجده 

سجده نزدیکترین حالات به خدای قاضی الحاجات است ،چنانکه روایات در این باره رسیده ،به خصوص در سجده شکر به جهت توجه داشتن و ملتفت بودن به اینکه هر چه خداوند به ما نعمت بخشیده به برکت مولایمان صاحب الزمان است، و به خاطر اینکه دعا برای ولّی نعمت و واسطه فیض و رحمت از مهمترین اقسام شکر میباشد .

4⃣ روز پنجشنبه 

مستحب است که انسان در این روز بر پیامبر صلوات الله علیه و خاندان پاکش ، هزار بار صلوات بفرستد.

دلیل این مطلب این است که در اخبار آمده، روز پنج شنبه کارها بر پیغمبر و امامان معصوم علیهم السلام عرضه میشود، و در بعضی از آن اخبار است که امام برای دوستان خودش دعا میکند، پس شایسته است که شخص مومن در برابر احسان مولایش همانطور رفتار کند . 

5⃣ در روز جمعه 

در تمام ساعتهای آن و بعد از نماز صبح و هنگام ظهر و در قنوت نماز جمعه 

6⃣ روز عاشورا 

خداوند به خاطر مصیبت و محنتی که بر سالار شهیدان ،امام حسین علیه السلام در این روز وارد شد ،وعده فرموده که از ظلم کننده ها به وسیله حضرت صاحب الزمان انتقام گیرد ،پس مومن در این روز به خاطر ایمان و علاقه اش به آن حضرت به دعا برای ظهور منتقمش می پردازد .

📚منبع: مکیال المکارم

▫️عشـق، هر روز به تکرار تو بر می خیـزد

اشک، هر صبح به دیدار تو بر می خیـزد

▫️ای مسافر به گلاب نگهم خواهم شست

گرد و خاکی که ز رخسار تو بر می خیزد

📍با مرور کتاب مکیال‌المکارم با ما همراه‌باشید.

اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج#   

کلاس_مهدویت#   

شوقِ دیدار✨💖

#امام_محمد_باقر علیه السلام:

وقتی مهدی عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌شریف وارد کوفه می‌شود، بر فراز منبر قرار می‌گیرد، سخن آغاز می‌کند، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می‌گریند که از شدت گریه نمی‌فهمند امام علیه السلام چه می‌فرماید.

📚اعلام الوری،ص۲۷۱

🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

پاداشِ هزار شهید✨

#امام_سجاد علیه السلام:
هرکس در زمان غیبت قائم ما بر موالات و دوستی ما بمیرد خداوند پاداش هزار شهید مانند شهیدان بدر و احد به او عطا می‌کند.

📚میزان الحکمه،ج۶،ص۷۲

🌹

🌤امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف:

فَاتَّقُوا اللّهَ، وَ سَلِّمُوا لَنا، وَ رُدُّو الاَْمْرَ إِلَیْنا، فَعَلَیْنَا الاِْصْدارُ، کَما کانَ مِنَّا الاِْیرادُ، وَ لا تَحاوَلُوا کَشْفَ ما غُطِّیَ عَنْکُمْ، وَ اجْعَلُوا قَصْدَکُمْ إِلَیْنا بِالْمَوَدَّةِ عَلَی السُّنَّةِ الْواضِحَةِ؛

❣از خدا بترسید و تسلیم ما شوید و کارها را به ما واگذارید، بر ماست که شما را از سرچشمه، سیراب برگردانیم، چنان که بردن شما به سرچشمه از ما بود، در پی کشف آنچه از شما پوشیده شده نروید. مقصد خود را با دوستی ما بر اساس راهی که روشن است به طرف ما قرار دهید.

📚بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۱۷۹

🌹

✍امام حسين عليه السلام فرمود:

دوازده هدايت شده از ما خاندان هستند؛ نخستين آنها امير المؤمنين على بن ابى طالب عليه السلام است و آخرينشان ، نهمين [امام] از نسل من . اوست امام و قيام كننده به حق ، خداوند به وسيله او زمين مرده را زنده مى كند و به سبب او دين حق را بر هر دينى پيروز مى گرداند گر چه مشركان را ناخوش آيد .

📚كمال الدين،ص۳۱۷،

♡اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ

وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُم♡

🌹

لینک گروه واتساپ بسم الله دوستان شرکت کنین

بیاین برا حاجت های تو دلتون گرفتاریاتون  ختم روزانه صلوات و..میذارم شرکت کنین 🙏💛

🚨🚨شرح گروه خوانده شود🚨🚨

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞