2777
2789

وای خوش به حالت . من ماه پیش پانکچر شدم. هایر شدم. انقال افتاد عقب😩

تو نی نی سایت خوندم خیلی ها روز ۹ مثبت بودن. 

جنینتون چند روزه بود. ۳ یا ۵؟ اگه ۵ بوده حتما نشون میده.

البته اگه منفی بود نا امید نشو چون ممکنه روزای بعد مثبت یشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خوش به حالت . من ماه پیش پانکچر شدم. هایر شدم. انقال افتاد عقب😩 تو نی نی سایت خوندم خیلی ها رو ...

هنوز ک خبری نیس اگه مثبت بشه خوشبحالم 🥺

منم اسفند پارسال هایپر شدم

خب از همین میترسم ک منفی بشه تا روز ازمایش از استرس قلبم وایسته.

خبر نداری علائم اونایی ک مثبت شدن چیه.من دوتا جنین ۳ روزه انتقال دادم 

بعد انتقال چقدر استراحت داشتین؟ روز چند انتقال داشتید؟ چند تا انتقال دادن؟  چقدر سوال دارم 🤭

سه روز اول حدودا استراحت مطلق در حد دستشویی و غذا خوردن میرفتم.گاهی هم در طول روز تو خونه چند قدم میزدم واسه خون رسانی.

من روز ۱۹ انتقال دادم .

گرید جنین چی بود؟ 

ببین اصلا علائم رو رها کن. من خیلی خیلی مطالعه کردم تجربه هاشوتو. هر کی یه علائمی داره. 

انتقال اولتونه؟ 

مطمئنم مثبته و شک ندارم خبرشو اول به من میدی 😍

گرید جنین چی بود؟  ببین اصلا علائم رو رها کن. من خیلی خیلی مطالعه کردم تجربه هاشوتو. هر کی یه ...

انشا... خدا از زبونتون بشنوه.

من ۷ تا جنین داشتم ک دوتاشو انتقال دادم.

من ۵ تا گرید a 

یه بار ای یو ای منفی 

دکترم بغد هایپر یهماه استراحت داد ماه دیگه باید برم انتقال. خسته شدم از این پروسه. 

یه سوال. اینماه خودم نباید اقدام کنم؟ 

واینه بعد انتقال چه دارویی دارید مصرف میکنید؟

من ۵ تا گرید a  یه بار ای یو ای منفی  دکترم بغد هایپر یهماه استراحت داد ماه دیگه باید بر ...

بله انتقال اولم هست. تا ۳ روز استراحت مطلق بقیه روزا فقط کار سنگین انجام نمی‌دادم

بنظرم جلوگیری داشته باش.

یکماه قبل انتقال رحمتش گرم کن با بادکش و خوراکی های گرم.واینکه بعد از انتقال دیگه هیچ خوراکی گرم مصرف نکن .

الان من روزی دوتا آمپول پروژسترون میزنم.و دوتا هم امپول هپارین میزنم و سه تا قرص استرادیول .و قرص آسپرین روزی یکی و فولیک اسیر روزی یکی همین.

من ۵ تا گرید a  یه بار ای یو ای منفی  دکترم بغد هایپر یهماه استراحت داد ماه دیگه باید بر ...

منم دو دفعه ای یو ای منفی داشتم .کلا از چند تا ۵ تاش موند واست؟چند روزه هستن؟

بله انتقال اولم هست. تا ۳ روز استراحت مطلق بقیه روزا فقط کار سنگین انجام نمی‌دادم بنظرم جلوگیری داش ...

وااای چقدر زیاد . منم همه اینارو باید بزنم.؟ من فکر کردم فقط یه شیاف پروژسترون باید بزارم. همه باید اینا و استفاده کنن؟ نمیدونید این داروها تا کی ادامه داره؟ 

من ۱۱ تا تخمک داشتم. که ۵ تاش جنین شد. ۳ روزه گرید a روزی که رفتم انتقال گفتم که حالم اصلا خوب نیست و شکمم ورم کرده بود.قبل انتقال معاینه کردم گفت اب اورده.و هایپر شدی. 

۳ تومن ازم گرفتن بابت یکسال فریز جنین. گفتن این پریود نه . پریود بعد از روز دوم تا ۶ روزی ۳ تا استرادیول بخور. روز ۶ بیا سونو 

وااای چقدر زیاد . منم همه اینارو باید بزنم.؟ من فکر کردم فقط یه شیاف پروژسترون باید بزارم. همه باید ...

آمپول هپارین را برای جلوگیری از سقط میدن استفاده کنی بهتره.

خیلی خوبه ک همون لحظه انتقال ندادن واست.فریز احتمال مثبت شدنش بیشتره

کجا انجام دادید شما کدوم شهر و کدوم مرکز؟

دکتر من گفت اگ مثبت بشم تا سه ماه روزی دوتا هپارین را باید بزنم .پروژسترون را اطلاع ندارم

الان هایپریت برطرف شد؟