2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 54 پست
خداروشکر... برای منم دعا کنید خیلی اعتماد به نفسم کم شده انقدر ک خانواده همسرم همه چیزو با پول سنجید ...

ایشالا همونی بشه که میخوای

اتفاقا کسی که با اصالت باشه و واقعا غنی باشه نه تازه ب دوران رسیده تنها چیزی ک براش مهم نیست پول طرف مقابلشه

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ندارم عقدم ولی باکره نیستم

باکرگی برای کسکیه عقد بوده اهمیتی نداره

باهرکسی بخای ازدواج کنی چه باکره باشی چه باکره نباشی بلخره اون میدونع که شوهر داشتی

ینی حتی باکره هم بوده باشی‌بلخره رابطه سطحی که داشتی

اهمیت نده به این چیزا

I Am Everything That I Want
برادر شوهرتم ازدواج دومش بوده؟

بله الان شد ملکه زندگیش بیشتر از اولیه بهش اهمیت میده

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

اگه عقلانی و درست و به دور از احساساتی شدن و عاشق شدن ازدواج کنی بله عالی میشه

ولی من ازدواج دوممه.احمقانه عاشق یکی که ۱۶سال ازم بزرگتره و یه بچه هم داره شدم و الان بدبخت عالمم . ازدواج اولم خیلی بهتر بود

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
من دوبار ازدواج کردم  از اولی نسبتا بهتره راضی ترم

خوشبخت بشی

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
بچه ندارم عقدم ولی باکره نیستم

پزشکی قانونی رفتی؟ دختره تاپیک بغلی میگفت رابطه با نامزدش داشته رفته پزشکی قانونی گفتن باکره ایی. از اخرین باری ک رابطه داشتی چقدر میگذره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خواهرشوهرم با وجود دوتا دختر۱۰ و۸ ساله طلاق گرفته زندگیش جهنمه چون دختراش نگه داشت درقبال مهریه حضانتشونو گرفت اصلا اعصاب نداره کسی هم که میاد خواستگاری بچه هاشو قبول نمیکنه با وجود بچه طلاق گرفتن خیلی سخته .شرایطت خیلی خوبه بچه نداری راحت میتونی ازدواج کنی با یه مورد مناسب

پزشکی قانونی رفتی؟ دختره تاپیک بغلی میگفت رابطه با نامزدش داشته رفته پزشکی قانونی گفتن باکره ایی. از ...

جدی ؟؟؟ کدوم تاپیکه برم بخونم

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه‌ی هیچ🤍🦋
جدی ؟؟؟ کدوم تاپیکه برم بخونم

واستا برم لینک برات بفرستم. میگن مثلا ۶ماه از اخرین رابطه بگذره ، باکره میزنن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.