2789
عنوان

چه هنری دارید؟

60 بازدید | 10 پست

هر چیزی که بشه اسمش رو گذاشت

موسیقی

نقاشی

آشپزی

شیرینی پزی

ورزشی

زبان های خارجی

هرچیییییی خلاصه

بگید چیا هستن، چه مدته مشغولید، و اینکه چه مدت طول کشید تا یاد بگیرید؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

آشپزی

مدتش نمیدونم در طول زندگی مشترک😂

گیتار میزنم ساز های نسبتا ساده رو ۶ ماه طول کشید

کالیمبا کمی میزنم سه ماه فقط آموزش دبدم بعد ول کردم

نقاشی راپید هم میکشم

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نقاشی. خوشنویسی . آشپزی . خیاطی . بافتنی 

و شوهرداری😅

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

آشپزی مدتش نمیدونم در طول زندگی مشترک😂 گیتار میزنم ساز های نسبتا ساده رو ۶ ماه طول کشید کالیمبا ...

گیتار رو کلاس رفتید؟ یا خودآموز؟

اگر خودآموز، چطوری کار کردید؟

الان راحت میزنید؟ میتونید نت بنویسید؟

زبان اینگیلیسی از بچگی کلاس رفتم

ترکی استانبولی رو تا حدی بلدم و خود اموز یاد گرفتم در حدی که بفهمم طرفم چی میگه.

نقاشیم کلا خوبه ذاتا ولی کلاس نرفتم حرفه ای بلد نیستم

خیاطی رو بلدم

گلدوزی رو بلدم

فیشال و پاکسازی پوست بلدم و باهاش کار میکنم

بیشتر بافت و شنیون هارو بلدم‌کلاس نرفتم براش خود اموز بود

شعر میگفتم یهه زمانی

الانم دارم رانندگی یاد میگیرم

نقاشی رشتم بوده  زبانمم خوبه  آشپزی صفر  شنام هم خوبه

من خیلی نقاشی دوست دارم

سیاه قلم

نقاشی تو سبک های ونگوگ

میتونم بدون کلاس یاد بگیرم؟

چنلی تو تلگرام یا یوتیوب میشناسید؟

من خیلی نقاشی دوست دارم سیاه قلم نقاشی تو سبک های ونگوگ میتونم بدون کلاس یاد بگیرم؟ چنلی تو تلگر ...

ببین اول طراحیتو قوی کن بعد رنگو شروع کن 

اگ کلاس ی استاد خوب بری بهتره 

توی اینستا اسماعیل قائدی کارای رنگ و روغنش با آموزشه خوبه 

گیتار رو کلاس رفتید؟ یا خودآموز؟ اگر خودآموز، چطوری کار کردید؟ الان راحت میزنید؟ میتونید نت بنویسی ...

کلاس رفتم

نت نویسی نمیتونم ولی نت آماده بهم بدن راحت میزنم

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
راپید رو چطوری کار کردید؟

یه دفتر کوچولو خریدم 

با یه راپید سر نازک

اینستا هشتگ راپید گرافی و نقاشی راپید پر طرح بود

از ساده ها شروع کردم و کم کم رفتم رو به دشوار 

طرحمو سخت کردم و دفترمو بزرگ تر