2777
2789
عنوان

💚نظرسنجی❤بچه دوم💜

182 بازدید | 11 پست

بچه دومو بیارم یا نه

اگه نه که هیچی

اگه اره فاصله سنیشون چقد باشه

تعداد رای : 26
نظرسنجی
نه اصلا نیار
9
34%
بیار با فاصله کمتر از ۳ سال
6
23%
بیار با فاصله سنی ۳ تا ۶ سال
9
34%
بیار با فاصله سنی ۶ تا ۱۰ سال
2
7%

بیار بنظرم🙂 

تک فرزند ها وقتی بزرگ میشن خیلی وقتا حس عذاب وجدان میگیرن موقع جدا شدن از والدین و ازدواج و تنها گذشتنشون مخصوصا وقتی سن پدر و مادر بالا میرع 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازت خواهش میکنم نیار 

من یه دونه دارم و الان باردار 

به گوه خوردن افتادم 

با همون یکی خوش بگذرون 

کتاب بخون باشگاه و استخر برو 

بیکاری تو این گرونی 

به خدا پشیمون میشی

منم جدی نبود میخواستم الان هر لحظه پشیمونم

ازت خواهش میکنم نیار  من یه دونه دارم و الان باردار  به گوه خوردن افتادم  با همون ...

اخه اینده ی اون بچه ی تک فرزند رو تصور کنین پدر و مادری ک سنشون بالاست دوستشون داره و از اونطرف باید همش تنهاشون بذاره و خودشم زندگی خودشو داره ، و از طرفی خواهر و برادری نداره ک کمک خانواده باشن، سخته

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

تعداد بچه ها باید زوج باشه وفاصله ی سنیشون هم یا باید کم باشه که همبازی باشن وخیلی بهتره ازنظر من یا یه مقدار بچه ای اول بزرگتر باشه که بتونی مدیریتشون کنی مثلا بگی تو بزرگتری بهتره اینکارارو تو انجام بدی یا توبزرگتری بهتره اینکارارو  انجام ندی 

چقد امضات قشنگ و عالیه😍 حرف دل منو میزنی 😁

👌🏻😂دقیقا هر وقت امضا فائزهه رو میبینم

شوهر بدبخت ایندمو درک میکنم

قراره چه زهرمار هایی رو بخوره😐😂بیچاره کوک اگه شوهرم باشه بچه هر روز شیر موز میخوره😂👌🏻

اخه اینده ی اون بچه ی تک فرزند رو تصور کنین پدر و مادری ک سنشون بالاست دوستشون داره و از اونطرف باید ...

ببین ربطی نداره 

پدر و مادر ده تا داشته باشن یا یکی باید بدونن که اخر پیری تنهان 

بعد این نسل که ماها نیستن که به فکر مریضی و پیری والدین باشن