2777
2789
عنوان

ترک تحصیل

167 بازدید | 11 پست

ی دوست دارم که از فامیلشون حرف میزد کلاس ۱۰ میخواد ترک تحصیل دیگه نکنه میگفت اصلا علاقه نداره اصلا! تا اینجام با زور اومده شرایط مالی عالی وضعیتشون خوبه خلاصه بعد نامزد کرده قراره بره طراحی لباس و خیاطی آموزش ببینه و کارگاه بزنن با همسرش شوهرشم وضعش خوبه گفته پشتت هستم علاقه داری نخون علاقه ام نداری نخون ولی خب دوستم میگفت خیلی علاقه داره ب خیاطی طراحی اینا با اینکه نرفته آموزش خیاطی بلده میدوزه یعنی بره میخواد بره پیشرفته ب نظر من ک خیلی خوبه از ی مدرکی ک خانوم فلانی اینو داری بهتره استعداد داره بهتر علاقه هست عالیه بشکافه بره جلو نظر شما چیه؟؟؟؟

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه این خانم از لحظه به دنیا اومدنش تا نفس اخرش یه کار درست انجام داده باشه دقیقا همین ترک درس و مدر ...

اره دقیقا👌گل گفتی 

اینکه تو این جامعه بره دنبال علاقش خیلی خوبه واقعا جرئت میخواد،  من خودم عاشق طراحی لباسم،  ولی از ایندش ترسیدم نکنه نتونم به جایی برسم

ولی باید اینم بدونه الان مدرک تحصیلی درست حسابی نداشتن یه کوچولو بده

فک کن 10 سال بعد بچش رفته مدرسه،  همه اولیاها مدرک تحصیلی در حد لیسانس،  بعد مال ایشون حتی دیپلمم نیست،  حداقل دیپلمشو بگیره به نظرم بهتره

اینکه تو این جامعه بره دنبال علاقش خیلی خوبه واقعا جرئت میخواد،  من خودم عاشق طراحی لباسم،  ...

ولی ب نظر من باید بچه اون موقع ب الانش نگاه میکنه ک مامانش چیه و چیشده کجا رسیده تلاششو میبینه نه ب تحصیلش باز هر کی حرف خودشو داره دیگه نمیشد دخالت کرد😬

کارش خیلی بد بوده  ما یا از این ور بوم میوفتیم یا از اون ورش  سعی کنیم تعادل رو نگه داری ...

چ ربطی داره😑طرف میره دنبال علاقش تازه ب شکوفایی میرسه ب چیزی ک علاقه نداری دوسش نداری باید عین سیگار زیر پا لهش کنی🤟🏻😂

ولی ب نظر من باید بچه اون موقع ب الانش نگاه میکنه ک مامانش چیه و چیشده کجا رسیده تلاششو میبینه نه ب ...

شاید نگاه بچه و اطرافیان درجه 1 اونطور که شما میگی باشه،  ولی مطمئمنا جامعه 10 سال بعد، از نظر سطح تحصیلات بالاتر خواهد بود  به تبع داشتن مدرک تحصیلی بالا ضروریه 

میتونه بره موسسات فنی حرفه ای از اونجا خیاطی رو شروع کنه،  اخرشم مدرک دیپلم میدن بهش

چ ربطی داره😑طرف میره دنبال علاقش تازه ب شکوفایی میرسه ب چیزی ک علاقه نداری دوسش نداری باید عین سیگا ...

نه اینطوری نیست 

من نمیگم دکترا شو بگیره فقط در حد اینکه آدم با سوادی بشه باید میخوند 

اینکه آدم درس رو کلا بزاره کنار و ولش کنه بزرگترین اشتباه زندگی هست 

ایرانیا یا میگن یه زور درس بخون دکتر شو 

یا اصلا نخون ...

ایشون الان بی سواد محسوب میشه و این خیلی تلخه 

همه چی که پول نیست . ایشون قدرت تحلیل و منطق پایینی داره چون درس نخونده 

درسته پول داره ولی جایگاه مناسبی نداره 

فردا بچه هاش تو مدرسه بگن مامانم سوادس چقدره ؟ 

خودش میخاد چی بگه ... بگه من دیپلم هم ندارم 😐

اونم الان ک همه چی بر پایه علم و سواده 

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز