2777
2789
عنوان

مسکن ملی

129 بازدید | 4 پست

دوستان کسی خبر داره برا مسکن ملی چند وقت  ی بار باید  پول واریز کنیم و چقدر  و اینکه کل هزینه  ک برا هر واحد بدیم چقدره 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خرشش ماه یک بار واریزی داره وقیمت اعلام میکنن، به روزه قیمت کلش فعلا 900میلیون میشه ولی تا تحویل ممک ...

چرا ب من میگن   هر سه ماه 

شما کدوم شهری 

۹۰۰ زیاده والا

مگه نگفتن متری ۴۵۰۰ در میاد 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا ب من میگن   هر سه ماه  شما کدوم شهری  ۹۰۰ زیاده والا مگه نگفتن متری ۴۵۰۰ در می ...

ما یزدیم خب ممکنه فرق کنه هر شهری، من شوهرم کارمند مسکن هست ازش پرسیدم شاید هر شهری فرق کنه، عزیزم چقدر ساده ای مگه میشه با این نوسان قیمت ها یه قیمتی بهمون بگن بعدم بعد چندسال همون باشه قیمت مصالح روز به روز تغیر میکنه، ولی ان‌شاءالله واسه شما کمتر بشه

ما یزدیم خب ممکنه فرق کنه هر شهری، من شوهرم کارمند مسکن هست ازش پرسیدم شاید هر شهری فرق کنه، عزیزم چ ...

ممکن هم هست جایی که میسازن زمینش گرون باشه مثلا یزد جای خوبی هست که میسازن خارج شهر نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز