2777
2789
عنوان

کسی هست قرص مبورین ۲۰۰ بخوره؟

26812 بازدید | 9 پست

من میکروب معده داشتم و بعدش ورم معده و اسید معده ی مریضی اسهال دلپیچه گرفتم ک دو سه روزه خوب شد اما همون موقع برا معده م رفتم دکتر بهم قرص مبورین هم داده ولی نوشته ک برا روده تحریک پذیره اما من علائمشو ندارم اصلا نه اسهال نه دل درد نه یبوست هیچی ندارم پس برا چیه اگ کسی میدونه راهنماییم کنه؟

همون مب اکتو ؟ آره من خوردم خوب شدم خیلی خوبه من اسهال شدید با حالت تهوع داشتم 

اره همونه من همون موقع خوب شدم حتی ازمایش مدفوعم دادم نه انگلی ن میکروبی نمیدونم برا چی بهم داده شما چند وقت خوردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون مب اکتو ؟ آره من خوردم خوب شدم خیلی خوبه من اسهال شدید با حالت تهوع داشتم 

من بعد ی هفته امروز میخوام بخورم چون دوره داروها قبلیم تمام نشده بود امروز تمام کردم حالا میخوام اینو شروع کنم عوارض خاصی نداره؟؟

اره همونه من همون موقع خوب شدم حتی ازمایش مدفوعم دادم نه انگلی ن میکروبی نمیدونم برا چی بهم داده شما ...

بله منم کشت دادم عفونت و انگل هیچی نداشتم اولش فک کردن کروناست تا دو روز سفازولین برام زدن بی خود و بی جهت بعد ی دکتر دیگه رفتم اینو داد تقریبا دو ورق خوردم خیلی خوب بود برا من 

شاید روده ات عصبی باشه ،این دارو رو میدن تا تعادل باکتری های روده ات اگه بهم خورده درست بشه

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
بله منم کشت دادم عفونت و انگل هیچی نداشتم اولش فک کردن کروناست تا دو روز سفازولین برام زدن بی خود و ...

ممنون عزیزم فقط اینکه میگن خیلی عوارض داره برا شما عوارضی داشت؟

ممنون عزیزم فقط اینکه میگن خیلی عوارض داره برا شما عوارضی داشت؟

ن والا برا من هیچ عارضه ای نداشت ،من اصلا نمی تونستم غذا بخورم خیلی برام موثر بود 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤