2777
2789

من مزو انجام دادم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=236641405]من مزو انجام صورتم لک دارم جوش زیر پوستی بنظرت جواب میده انجام بدم؟

بله،من لک بارداری داشتم و اینکه پوستم کدر شده بود،روپوست من خوب بود،چندوقت دیگه هم قراره برم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بله،من لک بارداری داشتم و اینکه پوستم کدر شده بود،روپوست من خوب بود،چندوقت دیگه هم قراره برم

چند جلسه باید رفت . بعد مزو چطوری مراقبت کنی از پوست

چند جلسه باید رفت . بعد مزو چطوری مراقبت کنی از پوست

بستگی به تشخیص دکتر داره،من یه جلسه رفتم،بعدش هم پماد زینک و کرم ترمیم کننده باید بزنی،دکتر بهت میده،تا ده روز هم نمیتونی بیرون بری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز