2777
2789

برای من ک اسطوره دندون درد هستم اموکسی سلین نقش اسماتیس‌و داره کوآموکسی کلاوم ک هیچی. پنی سلین تاثیرش کم و موقته ولی سفازولین چیز خوبیه 

بااینحال همه اینا دائمی نیس مث من میشی دیگ اثر نداره روت بدنت مقاوم میشه بهشون درمان کن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای من ک اسطوره دندون درد هستم اموکسی سلین نقش اسماتیس‌و داره کوآموکسی کلاوم ک هیچی. پنی سلین تاثیر ...

دقیقا منم خسته شدم از دست دندونم ولی دکتر برام پنی سلین نوشت منم میترسم از دردش😔

دقیقا منم خسته شدم از دست دندونم ولی دکتر برام پنی سلین نوشت منم میترسم از دردش😔

دو میل بیحسی هم میزنن دیگ. چون میبنده سریع تزریق میشه تا بفهمی تموم شده رفته نترس ی سوزنه جلو دندون درد اتم هم نیس😄

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

2790
2778
2791
2779
2792