2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

107 بازدید | 12 پست

تا چن ساعت دیگه یجیز خیلی مهم برام مشخص میشه خیلی استرس دارم میتونه خوب باشه میتونه بد باشه توروخدا برام ی صلوات ب نیت سلامتیم بفرستین... دلم شور میزنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم رفتی بیا به منم بگو منتظرم منم مشکل شمارا دارم

مشکلتون چیه؟ اره رفتم گفت انگله ک از اول زندگیت باهاته گف تنها کاری ک میتونم بکنم قرص ویتامین بدم و از این برتز نمیشه بینیاییتم کم شده😔امیدوارم بدتر نشه

مشکلتون چیه؟ اره رفتم گفت انگله ک از اول زندگیت باهاته گف تنها کاری ک میتونم بکنم قرص ویتامین بدم و ...

من مگس پرون شدید 

جرقه 

استیگمات خطای دید زیاد 

تو‌نور که انگار چشمم کور میشه نمیبینم 

یه نوری بخوره به چشمم‌مدتها اون نور تو‌چشممه

سالها دویدمو نرسیدم 💔

معاینه شبکیه کرد 

اره قطره کرد توچشمم بعد معاینه شبکیم کرد گفت مال تو انگل هس از زمانی ک توشکم مادرا بودی گرفتی الان ک ۲۲ سالته تا زمانی ک ۸۰ ساله یشی چشمت همینطوره و ب نظر من بدتر نمیشه دیدت کم هس اما مجبوری باهاش بسازی😔عزیزم اینم سرنوشت من... دکتره دلگیر بود از این دید بینیایی تو این سن کمم... گفتم قطره جیزی نداره من جلوجشمم کمتر شه گفت نه فقط قرص مکمل داد

عزیزم اگه اومدی جواب بده  1-الان بیشتر بیرون ناراحتی یا فرقی نداره  منظور تو نور وافتابه& ...

عینکم نداد.. الانش داشتم میگفتم باخودم کاش عینکی بودم امااین دردد نداشتم اخه عینک ساده تره