2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نفر اینجوری بود بعد متوجه شدن آب گرمکنشون خرابه گاز با آب قاطی میکنه میده بیرون، آخ بنده های خدا ...

واقعا؟ من همیشه بعد از حموم حالت تهوع میگیرم مامانم میگه شامپو وارد بدنت میشه مگه شامپو از پوست هم جذب میشه؟یا مسمومیت میاره!!

اهنگ بذار البته گوشی تو خودت حموم نذار به چوخ بری بذارش بیرو حمام گوش کن

من اصلا وقت موندن تو حموم ندارم همین یه حموم کوتاه هم کلی باید خواهش کنم یکی بچمو نگهداره برم حموم زود بیام اینقدر دوست دارم یه ساعت برم حموم واسه خودم اسکراب و ماسک بذارم و اینا ولی نمیشه🥺

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چه جوری با سه دقیقه بودنتون تمبیز میشه منموهام چربه دو ساعت فقط باید اونا رو بشورم

میپرم تو وان میام بیرون😐😂

نمیدونم تمیز میشه یا نه ولی هیچوقت بعدش کفیث نیستم

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 
واقعا؟ من همیشه بعد از حموم حالت تهوع میگیرم مامانم میگه شامپو وارد بدنت میشه مگه شامپو از پوست هم ج ...

شمارو نمیدونم، ولی اون طرف فقط خانمش اینجوری میشد بعد حمام حالت تهوع وسرد درد شدید که گریه میکرده بعد خیلی دکتر اینا میرن هرکی یه چیزی میگه ام آر آی هزار تشخیص دیگه بالاخره یه روز پیش میاد که خونه پدرش میره حمام میبینه ااا چرا سرد درد نشدم وحالت تهوع بالاخره با پیگیری میفهمن که بله گاز قاطی آب بیرون میاد تو حمام تازه شوهرش اینجور نمی‌شده فقط خودش، ولی شما شاید فشارت میوفته یابخار میگیرتت