2777
2789
عنوان

دوستم

223 بازدید | 12 پست

بچه ها دوستم با خانواده شوهرشه خیلی اذیتش میکنن همش خاهرشوهرش فحشش میدن وچندباری با من یا دوستاش رفته بیرون انگ بد کاره کم‌مونده بزنن بهش ارامش نداره یه جاریم جدید گرفتن اونو بهش توجه میکنن البته این چندان مهم نیست واسه دوسم 

میگه کسی طالع بین چیزی سراغ داره جادوی دعای باز کنه این از این خونه برع خونه جدا وبا خانواده همسرش نباشع دوتام‌بچه داره دوستم میگه همش ارام بخش میخورم تا عصبی نشم کاری دست خودم بدم بیچاره یتیم هست بابا دیوثشم اصلابه فکر این نیست کسی می شناسید ولسش سر کتاب ودعا باز کنن

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 

اینم‌شوهرش راضی نمیشع از خونه پدری برن میگه همش التماسش میکنم بریم ولی این شوهرش میگه نه 

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد حس خوبی داری(:

عزیز دلمی قطعا خودت حس خوب به افراد داری

خودش نذر و نیاز و دعا برداره،رمال اینا خطرناکه

میدونی خیلی ناراحتم واسش اینکه چقدر مورد ظلم قرار میگیره خودم‌دنبال رمال معتبر خوبم واسش کاری کنم باید نجاتش بدم

میدونی خیلی ناراحتم واسش اینکه چقدر مورد ظلم قرار میگیره خودم‌دنبال رمال معتبر خوبم واسش کاری کنم با ...

ببین حداقل بهش اطلاع بده خودش بره اگر خواست.

چون بعضیا واقعا مخالف رمالن و راضی نیستن کسی حتی به نیت خیرخواهی این کارو کنه براشون 

می‌دونم نیتتون خیره

انشاالله مشکلش حل بشه بزودی

میدونی خیلی ناراحتم واسش اینکه چقدر مورد ظلم قرار میگیره خودم‌دنبال رمال معتبر خوبم واسش کاری کنم با ...

خودش همش میگه پیدا کن واسم

ارشد اربیات؟ معلم؟؟؟ اونموقع دنبال رمال میگردی؟

خدا آخر عاقبت ما رو ختم بخیر کنه    

ارشد اربیات؟ معلم؟؟؟ اونموقع دنبال رمال میگردی؟ خدا آخر عاقبت ما رو ختم بخیر کنه     &n ...

سحر وجادو حقیقت هست حتی زمان پیغمبر بوده و حضرت محمد سحر کردن

منم واسه خودم نخواستم واسع نجات دادن دوستم میخوام میخوام نجاتش بدم از دست یه مشت انسان که اسم انسان یدک میشن ولی از یک حیوان پست هم بدتر هستن دوستم میخاد خودکشی کنه از دستشون یتیمم هست کسی نداره و بی پناه تو بودی فکز نجات دادنش نبودی

سحر وجادو حقیقت هست حتی زمان پیغمبر بوده و حضرت محمد سحر کردن منم واسه خودم نخواستم واسع نجات دادن ...

من نگفتم حقیقت نداره... 

ار اتفاق داره! ولی راهش این‌نیست. بدتر تا آخر عمر درگیر مسائلی میشه که خودش هم نمیفهمه از کجا داره ضربه میخوره! 

این دعاها محض رضای خدا کارکرد نداره که! یه ترتیباتی داره و اصول عادی رو به هم میریزه و شخص باید تاوان ش رو بده! 

تاوان کاری که براش انجام میدن...