2777
2789

ممکنه تعریف کنید با چ دعا وذوری شفا گرفته 

خیلی داقکنم خیلی 

خسته حرف ها نگهها و...،خداچرابچه من رو شفا نمیده 

توروخدا نپرسید چشه 

شکستم کم اوردم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

متوسل شو به ائمه 

ان شالله جواب میگیری

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

متوسل شو به ائمه  ان شالله جواب میگیری

ممنونم فدات

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم فدات

من هرکسیو که دور و برم دیدم شفا گرفتن با توسل به ائمه بوده  

شفاعت میکنن

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

به امام زمان امام حسین حضرت زهرا شهدا متوسل شو گریه کن قران بخون وچله برداران شاالله خوب میشه

مشکلش چیه عزیزم

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

انشالله خدا شفا ميده

اره ما معجزه ديديم ما همه مون خانوادگي كلي نذر و نياز كرديم نميدونم كدومش قبول شد

من خودم يه نذر برا اسايشگاه بيماران روان كردم كه خودم با دستاي خودم غذا براشون بپزم حس ميكنم اون قبول شد چون همون لحظه كه اشك ميريختم و نذر كردم مريضمون خودش بهم زنگ زد كه من خوبم

درسته بعدش حالش بدتر شد ولي خدا روشكر الان كاملا خوبه

من هرکسیو که دور و برم دیدم شفا گرفتن با توسل به ائمه بوده   شفاعت میکنن

خوشبحالشون بخدا چشام کور شن از بس التماس ائمه کردم درمنده شدمه

انشالله خدا شفا ميده اره ما معجزه ديديم ما همه مون خانوادگي كلي نذر و نياز كرديم نميدونم كدومش قبول ...

خوشابسعادت بیمار شما

مشکل دخترت فقط اینه که دو سالشه و نمیتونه راه بره؟؟ دکتر بردی؟

چرا اینقدر نگرانی؟ مگه چی بهت گفتن؟

داییم سرطان داشت شفا پیدا کرد

لطف به بیمار روحیه بدید خودت روحیتو بالا نگه دار امیدوار باش

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چله دعای توسل.حدیث کسا زیارت ال یاسین

۴۰ سوره کوثر و...

۶۰سوره سوره یاسین ب نیابت از حمزه عموی پیامبر هدیه به حضرت خدیجه  این ختم کن فیکون میکنه معجزه روب چشم میبینی اول معنی سوره یاسین بخون یه ۶۰بار خودت سوره یاسین بخون 

یه ۶۰بار هم به بقبه بگو بخونن مثلا ۱۰تاشومادرت بخونه ۵تا همسایه ۵تا دوستات بالاخره همه کمک کنن تا۶۰ تا بشه ولی ب همه لگو ب نیابت از حمزه عموی پیامبر هدیه ب حضرت خدلجه بخونن اگه صلاح باشه حتماجواب میگیری

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
خوشابسعادت بیمار شما

فدات شم

انشالله خدا همه بيمارهارو شفا بده

خدا هيچ خانواده اي رو درگير بيماري نكنه

ما اين روزهارو گذرونديم واقعا وحشتناكه 

خدا سر هيشكي نياره

حتي مرگ عزيزان هم به اندازه بيماري هاي سختي كه نميدوني خوب ميشه يا نه مرگ هضمش راحت تره

یه خانومی توی پارک میگفت برادرزادم تا چهارسالگی راه نرفته ما فکر میکردیم مشکل داره اما یهویی راه افتاد و بدو بدو میکرد. میگفت الان هم اصلا یه جا بند نمیشه اینقد شیطونه! 

حتما ببرش دکتر اما اگه دکتر گفت چیزیش نیست الکی نگران نباش ان شالله درست میشه