2777
2789
عنوان

رقص عروس

2423 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من رقص هیچی بلد نیستم برای عروسیم 

خودم میتونم تو خونه از روی فیلم یاد بگیرم یاحتما باید برم کلاس؟شماهایی که تو عروسیتون قشنگ رقصیدین چیکار کردین میشه کمکم کنید ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و شوهرم که ذاتا رقاص بودیم

اما به نظر من رقص عادی داشته باش

کلاس رقص بهت رقص هماهنگ با یک اهنگ را یاد می دهند که خیلی هم کلیشه ای و تکراری میشه

ابر می بارد و من می شود از یار جدا   من جدا گریه کنان ابر جدا یار جدا

فقط خودت باششش چند تا حرکت اگر دوست داری از روی کلیپ ها تو اینستا اینترنت نگاه کن یاد بگیر ولی مهم اینکه رقصت از قبل طراحی نشده باشه ینی خودت باشی آزاد برقصی حالت مصنوعی نداشته باشه اینجوری قشنگتره به نظرم

اره اهنگتو انتخاب کن بعد توی گوگل بزن رقص با اهنگ فلان . 

این پیجم اگر بهش بگی با یه اهنگ برات میرقصه حرکتاشم اموزش میده برات میفرسته . یه مبلغی میگیره البته

raghs.shiraz.saray

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

:)))))))))) 

برا عروسی خودم رو کشتم گفتم همسر جان بیا یه رقص دو نفره رو تمرین کنیم قشنگ باشه .گفت نههههههههه من بلدم خودم .گفتم خب دو نفره گفت نههههههههه من خوب میرقصم .

عاقا چشمتون روز بد نبینه .موقع رقص عروس و داماد آهنگ از این آهنگای آروم و لایت عاشقانه بود شوهرم هر دقیقه منو دولا میکرد مثل این رقص خارجیا که عروس رو انگار رو دستشون میخوابوننن یعنی کمرم رگ به رگ میشد .

دوبار تکرار کرد چشم غره رفتم بهش دیگه تموم کرد  .رقص هم اصلا اصلا بلد نبود :)))))))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
:))))))))))  برا عروسی خودم رو کشتم گفتم همسر جان بیا یه رقص دو نفره رو تمرین کنیم قشنگ باشه . ...

وااای چه بد 

من یه فیلم دانلود کردم رقص تانگو خیلی قشنگ میرقصن 

ولی برای رقص معمولی هنوز ایده ای ندارم از رو چه آهنگی برقصم