2789
عنوان

موندم چه کنم؟؟!!!

75 بازدید | 15 پست

۳۰۰تومن پول دارم هیچی خونه بهم نمیدن رفتم بنگاهها که بعضیهاشون میگن خبری نیست و بازار راکده  حالا من اینو موندم چطور مواد غذایی گرون داره میشه و مردم حمله میکنن سمتش ولی سمت خونه ها حمله نمیکنن؟؟؟!!! آخه ۳ساله پیشم همینطور شد همه چی داشت گرون میشد مردم سمت خونه ها هم حمله کردن   کاش مرد بازار جوابمو میداد کسی میتونه تگش کنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه ارزون شده کسی نمیفروشه

ما خودمون واحدام مونده رو دستمون😣😣😣

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

خونه ارزون شده کسی نمیفروشه ما خودمون واحدام مونده رو دستمون😣😣😣

همین خیلی دلم میخواد بدونم چرا همه چی  همه چی داره گرون میشع  خونه نمیره بالا و حمله نمیکنن مردم به سمتش  میدونی علتش چیه   به من کمک میکنی  چه کنم

همین خیلی دلم میخواد بدونم چرا همه چی  همه چی داره گرون میشع  خونه نمیره بالا و حمله نمیکن ...

خب الان کمبود یچیزایی داریم ک همه سمت اونا حجوم بردن 

ولی خا تا دوسه ماه دیع میره بالا

حالا من خونوادم تو کاره ساختو سازن پول مصالح و کارگر خداتومن شده واحدایی ک پیش فروش رفتن ک خوبع الان بقیه واحدا خریداراش قیمت پایین میدن ک نمیصرفه😣حالا موندیم خودمونم

دهنمونو سرویس کرد اقتصاد این کشور

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

خب الان کمبود یچیزایی داریم ک همه سمت اونا حجوم بردن  ولی خا تا دوسه ماه دیع میره بالا حالا م ...

آره  حالا به نظرت چه کنم برم یه واحد آشغالی راهه دور بگیرم یا برم وام بگیرم پول رو زیاد کنم ؟

آره  حالا به نظرت چه کنم برم یه واحد آشغالی راهه دور بگیرم یا برم وام بگیرم پول رو زیاد کنم ؟

ببین زمین و ملک کلن سرمایس

تا چقد میتونی وام بگیری؟؟

الان یه واحد خوب تو شهرما بخای بخری جای خوب واحدای ۱۶۰ متری ۳ تومنی میخای

کمتر متراژ و جای پایین تر کم کمش ۸۰۰تومنی میخای درحده ۶۰ متر

حالا تو اگه میتونی پولتو حداقل دوبرابر کنی تو این چندماه بصب و واحد بهتر بگیر

اگه نمیتونی همون پایینو بگیر بده مستاجر بشینه لااقل داریش

ببین زمین و ملک کلن سرمایس تا چقد میتونی وام بگیری؟؟ الان یه واحد خوب تو شهرما بخای بخری جای خوب و ...

ببین یه واحد خوب تو شهرک بهارستان که حدودا یه ربع با اصفهان فاصله داره ۸۰۰تومنه که پارکینگ و آسانسور و همه چی داره منم یه جورایی میتونم با ۸۰۰تومن یه چیز بگیرم چون هم میدمش رهن و هم وام  روی خونه میگیرم  و هم طلا دارم میفروشم   ولی تو خود اصفهان یا نزدیک به اصفهان از ۱۳۰۰به بالاست ولی دیگه هر کاری بکنم یه میلیاردو دویست میلیونو نمیتونم جور کنم   حتی با وام رو خونه و فروشن طلا و نقره و رهن !  حالا موندم برم ۳۰۰تومنو بذارم تو بانک مهر اقتصاد و ۳ماه بخوابونم و ۳۰۰ وام بگیرم ؟؟ یعنی صبر کنم یا برم‌همون ۸۰۰تومنی راهه دور را بخرم گیج شدم یگی گفت تو یه ماشینم خریده بودی الان ۴۰میلیون روی ماشینت بود!

ببین یه واحد خوب تو شهرک بهارستان که حدودا یه ربع با اصفهان فاصله داره ۸۰۰تومنه که پارکینگ و آسانسور ...

از سه ماه دیه خبر داری؟؟

بااین وضع اقتصادی شاید سه ماه دیه خونه شددد خون ناحق و قیمته همون ۸۰۰تومنیه شد یه تومن

یه ربعم فاصله زیادی نیس

حالا باز تصمیم خودتع من باشم همون ۸۰۰رو میخرم چون واقعن ارزشه پولم راکد از بین میره و امکان داره ۳ ماه دیه حتا نتونم اونم بخرم

آره اینم هست

هرتصمیمی میگیری انشاالله برات پر سود باشه

با یه بزرگترم مشورت کن اونا بیشتر میفهمن و سردرمیارن