2777
2789
عنوان

امپول hcgوhmg

130 بازدید | 17 پست

سلام خانوما 

کسی هست ک خودش امپولhcgو شوهرش برای تحریک اسپرمش امپولhmg تزریق کرده باشه و جواب گرفته باشه

ممنون میشم جواب بدین

من ۴سالع تو اقدامم اولین باره این چیزارو استفاده میکنیم

ی مقدار استرسم دارم میدونم ک خوب نی برای استرسمم بگید چیکار کنم😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ استرسی عزیزم داری مامان میشی

من خودم اول خدا دوم با این امپول نتیحه گرفتم 

عالین تخمک و ک رشد میدن این امپول hmg بعد امپول hcg هم باعث میشه تخمک ازاد باشه .فقط عزیزم الان چند سیکلی؟

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

چ استرسی عزیزم داری مامان میشی من خودم اول خدا دوم با این امپول نتیحه گرفتم  عالین تخمک و ک ر ...

امپولو شنبه زدم علائم نشون داد ک زدم زیر دلم درد گرفت وتیر میکشید،من استرس ندارما اما چون شوهرم اسپرماش تحرک ندارن نگرانم کرده باز جواب نده

ینی خوبه جواب میده

سلام عزیزم من استفاده کردم این ماه باردار شدم

انشالله ک نتیجه بگیری

اینم بگم۵ماه فقد لتروزل مصرف میکردم نشد امپول هاش ام جی و هاش سی جی زدم خداروشکر نتیجه گرفتم

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

سلام عزیزم من استفاده کردم این ماه باردار شدم انشالله ک نتیجه بگیری اینم بگم۵ماه فقد لتروزل مصرف م ...

منم این قرصو مصرف کردم بعدش این امپولاروهم استفاده کردم

تا ببینم خدا چی میخاد خدا برات نگهش داره

امپولو شنبه زدم علائم نشون داد ک زدم زیر دلم درد گرفت وتیر میکشید،من استرس ندارما اما چون شوهرم اسپر ...

بسپر بخدا 

عزیزم انشالا ک همین ماه مامانی

اما یچیزی بهت بگم خواهش میکنم گوش کن اگر این ماه پریود شدی ک انشالل ک نمیشی و باردار شدی 

اگر پریود شدی از روز اولی ک پریود شدی هرروز ی تخم مرغ با پیاز تفت بدده بده به شوهرت بخوره دکترم میگفت برا حرکت اسپرم و اینا عالیه هرروز بهش بده تا روزی ک اقدام میکنی

هرروز سیاه دونه و عسل دارچین و عسل باهم بخورین هرروز تو چایی ک میخوره هل بریز و دارچین و زنجفیل

اما اقدام نکن همینجوری تقویتش کن تا روز دهم سیکلت از شب دهم تا شب سیزدهم ک تخمک گزاریته هرشب بهش معجون موز و دارچین و زنجبیل و انبه یا اب انبه جدا بهش بده

بعد تا روز ۱۳ سیکلتم اصلا رابطع نداشته باشین ک همه اسپرم هاش جمع بشن روز ۱۳ ک هم خودت تخمک داری هم شوهرت اقدام کنین قرص ژل رویال از داروخونه بگیر دوتاتون بخورین از روز اول سیکل....دکترم اینارو گفت ک تا روز ۱۳ اصلا رابطه نداشته باشین تا شوهرتون اسپرم زیادی داشته باشه و تقویت شده

من انقد تنبل بودم  اما اومدم ی ماه تو زمان پریودی اینارو خوردیم شوهرمم حسابی تقویت کردم همون ماه باردار شدم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بسپر بخدا  عزیزم انشالا ک همین ماه مامانی اما یچیزی بهت بگم خواهش میکنم گوش کن اگر این ماه پر ...

توکل بخدا انشالا ک‌جواب بگیرم نشدم همین کارارو میکنم ببینم خدا چی میخاد مرسی از راهنماییت عزیزم

توکل بخدا انشالا ک‌جواب بگیرم نشدم همین کارارو میکنم ببینم خدا چی میخاد مرسی از راهنماییت عزیزم

❤❤

منم این قرصو مصرف کردم بعدش این امپولاروهم استفاده کردم تا ببینم خدا چی میخاد خدا برات نگهش داره

مرسی عزیزم انشالله توهم نتیحه بگیری❤

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

بعد شما مثلن فکرت درگیر نبود ک بشه نشه ینی همون استرس نداشتی🥲

من اصن فک نمیکردم بشه شوهرمم این ماه خونه نبود بش گفتم نمیخواد بری سرکار باید بریم دکتر۸روز دیگه میخواستم علائم نداشتم شوهرم میگفت چرا انقد ناامیدی من دلم روشنه ۶روز قبل پری ی معده درد عجیبی گرفتم صب تست زدم مثبت شد گفتم بخاطر امپوله هرصب تست میزدم مثبت میشد دو روز قبل پری رفتم ازمایش دادم مثبت بود😂ناامید نباش عزیزم